Een uniek presentje, denk aan bloemen en planten!

Een uniek presentje, denk aan bloemen en planten!

Wil je een uniek presentje weggeven aan personeel, relaties, bezoekers van een evenement of op een bepaald weggeefmoment? Denk dan eens aan bloemen en planten. De geschenken worden ook wel greengifts genoemd en zijn onderdeel van een bredere range aan ecologische geschenken, die hun opmars hebben gemaakt de afgelopen jaren. Ecologische geschenken zijn duurzame geschenken, waarbij het welzijn van natuur en mens goed in acht wordt genomen. Zo zijn veel van onze chocolade producten duurzaam, omdat de chocolade op een eerlijke wijze wordt verbouwd. Met aandacht voor de boeren én het milieu. Greengifts, groene geschenken, zijn presentjes waarbij bloemen en planten in de hoofdrol staan. Ideaal om jouw relatie met je klanten te laten groeien!

Leuke bloemetjes en planten in unieke geschenkverpakking

Wij hebben in de loop der jaren vele geschenken ontwikkeld. Ook binnen ons assortiment aan duurzame, groene geschenken hebben wij zelf veel leuke producten ontwikkeld en in ons aanbod opgenomen. Denk aan geluksklavers in uiteenlopende cadeauverpakkingen. Perfect voor een gelukswens, natuurlijk. Of minikerstboompjes die wij ieder jaar weer bij vele mensen thuis op de mat mogen laten vallen. Een mini kerstboom door de brievenbus, een gewaardeerd geschenk. Recent introduceerden wij onder meer de kweekreep, jute zakjes met bloembollen, cocktail kweekkistjes en minikerstboompjes geleverd in allerlei soorten verpakkingen. Zelfs voer voor geluksvogels stuurden wij rond! In onze categorie greengifts vind je nog veel meer van dit soort geschenken.

Een kleine greep uit ons assortiment vind je hieronder. Onderstaande producten vind je allemaal terug bij onze geschenken met bloemen en planten.

[caption id="attachment_2932" align="alignleft" width="210"]zonnebloem in blikje Zonnebloem in blikjes. Geleverd met een label met een geheel eigen ontwerp.[/caption] [caption id="attachment_2933" align="alignleft" width="210"]leaf plantje Leaf plantje in verzenddoosje. Voor een postmailing door de brievenbus![/caption]
[caption id="attachment_2934" align="alignleft" width="210"]watermeloen kweekset Watermeloen kweeksetje met een eigen ontwerp sleeve. Een turfmatje met watermeloenzaadjes.[/caption] [caption id="attachment_2935" align="alignleft" width="210"]leaf plantje Leaf plantje verpakt, met eigen ontwerp topkaartje. Hart-stikke leuk![/caption] [caption id="attachment_2936" align="alignleft" width="210"]Jute zakje bloemboletje Bloembolletjes in een jute zakje, met een zelf ontworpen tagkaartje. Een leuke manier om een bloemetje weg te geven![/caption] [caption id="attachment_2937" align="alignleft" width="210"]bloembolletjes in vogelhuis Dit vogelhuisje is waterbestendig. Denk aan de gevederde vrienden. Met bloembolletjes voor een mooi uitzicht![/caption]