Leukste paasgeschenken om weg te geven, check onze top 3!

Leukste paasgeschenken om weg te geven, check onze top 3!

Wil je dit jaar je collega's een extra blijk van waardering en een boost voor de rest van het jaar geven? Gebruik dan Pasen als origineel geefmoment. Verras je collega's, personeel of zakelijke relaties niet met een klein presentje, maar pak dit jaar flink uit met originele paaspakketten. We laten je onze top 3 leukste en meest van waardering sprekende pakketten voor Pasen zien. Deze pakketten zijn stuk voor stuk te bedrukking met een eigen logo, tekst of zelfs een geheel uniek design. Zo kan je jouw paaspakketten heel makkelijk laten aanpassen op de huisstijl van je bedrijf of organisatie. Laat je inspireren!

Paasgeschenken combineren

Johnny Doodle Paaspakket

Hieronder laten we je onze top 3 paaspakketten zien. Deze zijn stuk voor stuk enorm leuk om weg te geven aan personeel, collega's of zakelijke relaties. Maar er is natuurlijk nog veel meer mogelijk. Klik op de button hierboven en bekijk direct al onze pakketten voor Pasen.

Op geluk.com kan je altijd een totaal uniek geschenk bestellen, hier zijn wij erg trots op en we zijn altijd in staat je wensen te vervullen, ook al staan de producten niet direct op de website. Je kunt bijvoorbeeld een prachtig paaspakket samenstellen door verschillende paasgeschenken op de website samen te voegen. Neem voor de mogelijkheden vrijblijvend contact op!

Top 3 pakketten voor Pasen

Wijnkistje met likeur of prosecco en chocolade paaseitjespaaspakketten wijnkist prosecco

Op zoek naar een uniek paasgeschenk met krachtige uitstraling en sterke bewaarwaarde? Geef dan een prachtig bedrukt wijnkistje met heerlijke vulling weg. Het deksel van onze wijnkistjes is volledig in kleur te bedrukken met een ontwerp, logo en tekst naar eigen keuze.

In het kistje komt een kokertje gevuld met een heerlijke mix van chocolade paaseitjes, praline of massief. Daarnaast komt er ook een heerlijk flesje drank in het kistje. Kies voor onze wijnkistje met prosecco van Bottega of ga voor het wijnkistje met vanille likeur.


Mini Europallet Pasen

Promotionele geschenken met bedrukking

Een miniatuur Europallet, met daarop een doosje vol paaslekkernijen. We hebben alvast een vulling voor je samengesteld, maar deze kun je heel gemakkelijk naar wens aanpassen. Dit paaspakket is gevuld met:

  1. 9 chocolade, roomboter paaskransen
  2. 100 gram paaseitjes, melk (zakje)
  3. gekleurd eierdoosje met 6 praline paaseitjes
  4. 50 gram paasschuimpjes (zakje)

Het doosje wordt gepersonaliseerd met een sticker, bedrukt met een logo en print naar keuze. Daarbij kunnen we hetzelfde design ook gebruiken als personalisering op verschillende producten in het pakket.


Vogelhuis met paaseitjesVogelhuisje paasmailing

Onze nieuwe aanwinst! Een vogelhuisje dat je zelf kunt opklappen én buiten kunt hangen. Het huisje is gemaakt van kunststof en dus bestand tegen (regen)water. Wij hebben een breed assortiment met paaspakketten die geschikt zijn om per post te verzenden. Zo kun je jouw klantrelaties verrassen met leuke paasgeschenken bezorgd op de deurmat. Aan alle postgeschikte paaspakketten voegen wij een kaart, die je kunt gebruiken voor een persoonlijke boodschap met logo, toe. Opgemaakt in paasstijl of een ontwerp dat past bij de huisstijl van de organisatie.