Een leuk cadeau voor Dag van de leidster 2018? Bekijk deze ideeën

Een leuk cadeau voor Dag van de leidster 2018? Bekijk deze ideeën

dag van de leidster

De zomer is voorbij. Dat betekent dat veel mensen weer aan het werk gaan na een zomervakantie. Maar ook de Dag van de leidster staat weer voor de deur. Want ook in 2018 vindt deze plaats op de derde donderdag van september. Hiermee valt de Dag van de leidster 2018 op donderdag 20 september. Ben jij op zoek naar een leuk geschenk voor de dag van de leidster? Wij hebben een aantal cadeau-ideeën voor je op een rijtje gezet. Hopelijk zit hier iets leuks tussen! Niet helemaal gevonden wat je zocht? Laat het ons gerust weten want wij denken graag met je mee!

Cadeau-ideeën voor leidsters en gastouders

Hieronder geven we je een aantal ideeën, maar neem gerust ook een kijkje in ons complete assortiment met geschenken voor leidsters. Vrijwel alle presentjes die je bij ons kunt bestellen kun je helemaal personaliseren. Dus een leuk cadeau met jouw eigen logo, tekst of zelfs geheel in eigen huisstijl. En heb je niet de middelen in huis om een mooi ontwerp te maken? Geen probleem. Wij hebben in 2018 weer vier nieuwe standaard ontwerpen klaar waar we jullie logo aan toe kunnen voegen. Ook kunnen wij een ontwerp op maat maken, geef je wensen door aan onze grafische medewerkster en zij maken graag een verrassend ontwerp.

Luxe theesoorten in een kraftpapieren zakje

Natuurlijk te bestellen meteen sticker in eigen huisstijl, of met één van onze standaard opdrukken waarin wij jullie logo verwerken. Desgewenst kun je de sticker zelf opmaken wat ruimte biedt voor een mooie persoonlijke boodschap richting de leidsters. De thee die wij leveren is niet zomaar thee. Heerlijke theesoorten samengesteld door gespecialiseerde theesommeliers. Kies uit de volgende luxe theesmaken en verras je leidsters:

  • Chocolade thee
  • Energie thee
  • Stroopwafel thee
  • Appeltaart thee

Bekijk thee in papieren zakje voor leidsters »

Theekruiden in zakje

Rocky Road  Kit

Bekend met de heerlijke verwennerij Rocky Road? Nee? Dan wordt het de hoogste tijd. Als je deze fudge al wel kent dan heb je vast een idee bij wat jouw leidsters hier van zullen vinden. Ze moeten hem wel zelf bakken, maar dat mag geen probleem zijn. Deze rocky road fudge kun je uitdelen maar ook per post versturen. Een leuke en lekkere verrassing op de deurmat!

Bekijk de Rocky Road Kit »

Rocky Road Kit

Roomboter Cake met eigen logo

Deze roomboter cake kun je voorzien van een geheel zelf ontworpen bedrukking. Een wel heel persoonlijke cake dus! Niet de middelen in huis om een eigen ontwerp te creëren? Onze grafische medewerksters helpen je hier graag bij! Snijden jouw collega's in september een cake aan met een persoonlijke boodschap? Dit zullen zij vast waarderen!

Bekijk de Roomboter cake met eigen logo »

roomboter-cake-l