Grote hoeveelheid paaseieren kopen? Kies uit diverse smaken en kleuren

Grote hoeveelheid paaseieren kopen? Kies uit diverse smaken en kleuren

De lente brengt dit jaar niet alleen de zon terug, maar ook de vreugde van Pasen. En wat is een paasfeest zonder paaseitjes? Als je opzoek bent naar goedkope paaseitjes in verschillende hoeveelheden, dan bieden wij een uitgebreid uitgebreid assortiment aan dat uitstekend bij jouw wensen past. Deze goedkope paaseitjes zijn prijsvriendelijk en ook nog eens van heerlijke kwaliteit. Lees deze blog voor om een idee te krijgen van de verschillende mogelijkheden en keuzes die je hebt in het ruime aanbod van paaseitjes.

Goedkope paaseitjes in bulk

Deze paaseitjes zijn niet alleen goedkoop, maar ook nog eens verkrijgbaar in vele kleuren en smaken. Van klassieke chocoladesmaken tot aan unieke varianten, zoals cappuccino en sinaasappel. Dit zijn bijzondere paaseitjes om anderen te verrassen en te verwennen. Deze paaseitjes zijn per 3 kilo te bestellen, waarbij de minimale afname 6kg is.

Naast de speciale varianten is het ook mogelijk om de massieve en de praliné paaseitjes in bulk te kopen. Dit kan per kilo met een minimale afname van 10kg.

Waarom onze paaseitjes in bulk bestellen?

Op zoek naar een x aantal kilogram paaseitjes? Dan ben je op Geluk.com zeker aan het juiste adres. Je bestelt hier paaseitjes met een mix van smaken, massief of puur. Of kies voor speciale paaseitjes in elke kleur van de regenboog met unieke smaken.

Voordelen paaseitjes in bulk bestellen:

  • Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding
  • Meer dan 40 verschillende kleuren en smaken
  • Gegarandeerd paaseitjes in de kleur van jouw bedrijf of onderneming
  • Direct leverbaar

Kievitseitjes en andere speciale eitjes

Naast de standaard paaseitjes hebben we ook een bijzonder assortiment aan speciale paaseitjes. Neem zo de luxe kievitseitjes, die in enkele geschenken terug te vinden zijn. Deze eitjes met krokante hazelnoot en een crème vulling zijn een genot voor bij het Paasfeest! Ook hebben we leuke geschenken waar bijzondere paaseitjes tussen zitten. Zo hebben we ook een assortiment van heerlijke Tony's Chocolonely paaseitjes.

Relatiegeschenken met paaseitjes

Paaseitjes zijn onlosmakelijk verbonden met Pasen. Ze zijn dan ook de perfecte vulling voor een paasgeschenk dat jij cadeau kunt doen aan personeel of zakelijke relaties. Op Geluk.com bestel je de leukste en meest originele paasgeschenken, inclusief een eigen boodschap met eigen ontwerp, logo en huisstijl. Hieronder laten we je een paar gave voorbeelden zien van paasgeschenken met paaseitjes.

Biologisch afbreekbaar eierdoosje met paaseitjeseierdoosje met paaseieren

Een vrolijk presentje voor personeel, op de beurs of aan klanten weggeven? Dan is dit echt een aanrader van ons! Deze eierdoosjes (verkrijgbaar in 6 verschillende paaskleuren) worden gevuld met 6 heerlijke paaseitjes en zijn bovendien biologisch afbreekbaar, super groen dus!

Op de bovenkant van het eierdoosje plaatsen we een mooie sticker voor je. Deze sticker kan je op laten maken met een eigen ontwerp of een eigen logo op een van onze standaard ontwerpen voor Pasen.


Bruisend Pasenbruisend pasen

Op zoek naar een meer premium paasgeschenk om bijvoorbeeld cadeau te doen aan een zakelijke relatie? Dan is dit wijnkistje met prosecco, goud of rosé, en verrukkelijke massieve of praliné paaseitjes misschien wel ideaal. Het deksel van het wijnkistje bedrukken we voor je met een haarscherp custom ontwerp met eigen logo, boodschap en huisstijl.