Grote hoeveelheid paaseieren kopen? Kies uit diverse smaken en kleuren

Grote hoeveelheid paaseieren kopen? Kies uit diverse smaken en kleuren

Ben jij op zoek naar paaseieren in grote hoeveelheden? Dan ben je bij Geluk.com op het juiste adres. Bij ons kan je diverse soorten paaseitjes op kleur in bulk bestellen. Zo hebben we verschillende soorten eitjes, smaken en kleuren beschikbaar. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan zeker dit artikel!

Grootverpakkingen van paaseieren op kleur

In ons assortiment voor Pasen hebben we diverse grootverpakkingen met paaseieren. Onze paaseieren zijn dan ook verkrijgbaar in meer dan 20 verschillende kleuren. Daarnaast kunnen er bij grote aantallen hoogstwaarschijnlijk ook paaseitjes geheel in de gewenste kleur worden gemaakt. Hiervoor zal een offerte aangevraagd moeten worden of je kan contact met opnemen met één van onze specialisten. De mogelijkheid van de keuze van de kleur, maakt het uitvoerbaar om paaseieren te bestellen in eigen huisstijl. Ook voor beurzen en evenementen kan het interessant zijn om grootverpakkingen van paaseitjes op kleur te bestellen. Liever paaseieren in verschillende kleuren bestellen? Dat is uiteraard ook mogelijk, echter dienen er wel minimaal 6 kg aan paaseitjes per kleur besteld moeten worden. In een kilogram van deze paaseitjes zitten ongeveer 125 eitjes, dat zal flink snoepen worden!

Mix van smaken paaseitjes in bulk

20 verrassende smaken

Naast dat je goedkoop je grootverpakkingen met paaseitjes in verschillende kleuren kunt bestellen, zijn ze ook in diverse smaken beschikbaar. De paaseitjes op kleur hebben we in de standaard smaken zoals puur, melk en wit, maar ook meer speciale smaken. Bijvoorbeeld paaseitjes met cappuccino, sinaasappel, mocca of melk butterscotch smaak. Deze paaseitjes grootverpakkingen zijn al vanaf 6 kg te bestellen. Naast de verschillende losse smaken, hebben we ook twee mixen van smaken, namelijk de massief- en hazelnootpraline mix. In beide gevallen gaat het om de smaken melk, puur en wit, echter zit in de ene mix een vulling van hazelnootpraline.

Luxe kievitseitjes in grootverpakking

kievitseitjes-groen

Naast de gewone paaseitjes hebben we ook luxere eitjes in ons assortiment, namelijk de kievitseitjes. De kievitseitjes lijken net op echt eieren. Deze luxe kievitseitjes zijn verkrijgbaar in de kleuren groen, geel, abrikooskleurig, wit, champagnekleurig en in het blauw. De kievitseitjes hebben een suikerschaaltje en een heerlijke praline vulling. Deze kievitseieren zijn af te nemen vanaf 5 kg en met een blijvende goede prijs. In meerdere kleuren bestellen? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Bekijk dit product: Groene kievitseitjes

Geef relaties en werknemers een paasgeschenk

Ben je op zoek naar een attentie voor Pasen? Wij hebben ook diverse paascadeaus en paasgeschenken die uitermate geschikt zijn om weg te geven aan personeel en relaties. Verras deze Pasen met een gepersonaliseerd geschenk geheel in thema.