Grote hoeveelheid paaseieren kopen? Kies uit diverse smaken en kleuren

Grote hoeveelheid paaseieren kopen? Kies uit diverse smaken en kleuren

De lente brengt dit jaar niet alleen de zon terug, maar ook de vreugde van Pasen. En wat is een paasfeest zonder paaseitjes? Als je opzoek bent naar goedkope paaseitjes in verschillende hoeveelheden, dan bieden wij een uitgebreid uitgebreid assortiment aan dat uitstekend bij jouw wensen past. Deze goedkope paaseitjes zijn prijsvriendelijk en ook nog eens van heerlijke kwaliteit. Lees deze blog voor om een idee te krijgen van de verschillende mogelijkheden en keuzes die je hebt in het ruime aanbod van paaseitjes.

Goedkope paaseitjes in bulk

Deze paaseitjes zijn niet alleen goedkoop, maar ook nog eens verkrijgbaar in vele kleuren en smaken. Van klassieke chocoladesmaken tot aan unieke varianten, zoals cappuccino en sinaasappel. Dit zijn bijzondere paaseitjes om anderen te verrassen en te verwennen. Deze paaseitjes zijn per 3 kilo te bestellen, waarbij de minimale afname 6kg is. Naast de speciale varianten is het ook mogelijk om de massieve en de praliné paaseitjes in bulk te kopen. Dit kan per kilo met een minimale afname van 10kg.

Slimme keuzes voor het bedrijf

De grootverpakkingen bieden een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, met meer dan 20 verschillende soorten smaken en keuzes om uit te kiezen. Ideaal voor het afstemmen op jouw bedrijf of een specifiek thema. Met ongeveer 125 paaseitjes per kilogram vallen deze paaseitjes gegarandeerd in de smaak.

Kievitseitjes en andere speciale eitjes

Naast de standaard paaseitjes hebben we ook een bijzonder assortiment aan speciale paaseitjes. Neem zo de luxe kievitseitjes, die in enkele geschenken terug te vinden zijn. Deze eitjes met krokante hazelnoot en een crème vulling zijn een genot voor bij het Paasfeest! Ook hebben we leuke geschenken waar bijzondere paaseitjes tussen zitten. Zo hebben we ook een assortiment van heerlijke Tony's Chocolonely paaseitjes.

Meer dan een paaseitjepaaseitjes in koffertje

Ontdek ons brede assortiment aan paasgeschenken, van gepersonaliseerde attenties tot aan creatieve weggevertjes. Alle cadeaus zijn uniek en gemakkelijk te personaliseren om zo een extra vleugje paasvreugde aan het cadeau toe te voegen. Dit zorgt voor een unieke ervaring bij de ontvanger. Verras dan ook je relaties en collega's met een van de lekkerste paaseitjes die net zon indruk maken als de goedkope prijs van dezelfde paaseitjes. Ook is het mogelijk om persoonlijke wensen door te geven of persoonlijk advies aan te vragen. Dit kan door contact met ons op te nemen of een offerte aan te vragen. Neem ook eens een kijkje bij al onze paasgeschenken, waar ook paaseitjes in zitten.