Greengiving: Kweek je eigen groente, fruit en kruiden met dé kweekreep!

Greengiving: Kweek je eigen groente, fruit en kruiden met dé kweekreep!

Je eigen groente, fruit en kruiden kweken is al een aantal jaren super populair. Wanneer de zon weer begint te schijnen en de temperatuur omhoog gaat, worden de groene handen weer uit de mouwen gestoken. De moestuintjes zijn dan niet meer weg te denken uit menig tuin, balkon en keuken. Als bedrijf wil je uiteraard de verantwoorde bezigheid van klant en personeel stimuleren... dus kies je voor greengiving!

 

kweekreep bloemenKant-en-klare kweekset

De kweekreep is een kant-en-klare kweekset: een grondtablet, waterdichte kweekzak en zaden voor groente, fruit, kruiden en eetbare bloemen. Je klant of collega kan dus direct aan de slag. Het enige wat zij nog nodig hebben is water.

Het soort zaden bepaal jij zelf. Kies een soort dat bij jouw persoonlijke boodschap past. Denk aan een kweekreep met munt, voor "je uitmuntende inzet", of chili: "to spice up your business". Of schenk de kweekreep als groen voorjaars- of zomergeschenk: een smakelijke kruidencombinatie om je eigen zomerse ice tea of cocktail te maken bijvoorbeeld.

 

 

Kweekinstructies:

Verwijder de wikkel van de kweekreep, vouw de kweekzak uit elkaar en zet hem op. De grondtablet ligt al in de kweekzak. Besprenkel deze met lauw water totdat de grond loskomt. Stop vervolgens de zaden in de grond. Geef het bakje een mooie, zonnige plek op het kantoor of thuis.

De kweekreep is standaard verkrijgbaar in 4 varianten: groente/fruit, kruiden, zonnebloemen en eetbare bloemen. Uiteraard kun je bij de groente/fruit en kruiden reep kiezen uit een aantal soorten groente, fruit en kruiden. Heb je een leuk idee voor de kweekreep, maar zitten de juiste zaden er niet tussen? Neem dan altijd even contact met ons op, dan kunnen wij uitzoeken of we de gewenste zaden kunnen toevoegen aan de kweekreep.

kweekreep munt kweekreep groenten

Groene geschenken met logo

Al onze groene geschenken zijn te personaliseren met een eigen logo of volledig eigen design wikkel, kaartje, sticker, etc. Zo ook de kweekreep. Deze wordt voorzien van een full colour bedrukt wikkel, waarvoor jij een eigen design kunt aanleveren. Zo communiceer jij jouw persoonlijke boodschap direct op het product! Hulp nodig? Ons creatieve team helpt je graag met het samenstellen van jouw unieke kweekreep.

De kweekreep kun je gebruiken als giveaway, maar is ook geschikt om in te zetten als postmailing. Zo verras je klanten en relaties met een kant-en-klare kweekset, bezorgd op de deurmat. De kweekreep verpakken wij in een postgeschikt geschenkdoosje, eventueel bedrukt in eigen huisstijl, en verzenden wij naar jouw klantenbestand. Wij regelen de gehele verzending!

Interesse in greengiving? Bekijk hier al onze groene geschenken en giveaways.
We helpen je graag met het samenstellen van jou unieke groene geschenk. 

kweekreep zonnebloem