Sinterklaas, tijd om iets te doen voor een ander!

Sinterklaas, tijd om iets te doen voor een ander!

De feestdagen in de decembermaand zijn mooie dagen om iets te doen voor iemand anders. Zeker als je dit samen doet. En daarom hebben wij de actie 'Geluk is een Gift' opgezet. Bestel een kerst- of sinterklaasgeschenk op Geluk.com en wij schenken 5% van het orderbedrag aan War Child (of een van de andere goede doelen). Zo laat jij, als bedrijf, je waardering blijken aan al het personeel en doneer je tegelijkertijd aan het goede doel.

geluk-gift-sinterklaas-warchild-header

Er zijn talloze acties om War Child te steunen! Zo is het voor een bedrijf eenvoudig om zelf een eigen actie organiseren. Verkoop bijvoorbeeld vooraf aan 5 december diverse Sinterklaas lekkernijen, zoals chocoladeletters of banketletters, of mini kerstboompjes en schenk (een deel van) de opbrengst aan War Child. Koop je deze geschenken via onze Geluk is een Gift actie, dan kun je War Child dubbel steunen.

Jip's Chocoladeletter actie
Zo bedacht de negenjarige Jip Maathuis uit Enschede ooit in 2007 een chocoladeletteractie. Zijn doel was om 500 letters te verkopen, en van elke verkochte letter één euro aan War Child te doneren. Dit deed hij niet zonder succes. Hij zette zijn actie jaar na jaar door en uiteindelijk verkocht hij meer dan 10.000 chocoladeletters voor het goede doel! Hierdoor konden de afgelopen jaren meer dan 6.000 oorlogskinderen meedoen aan programma’s van War Child. Elk jaar zet hij zijn actie door.

Maar je kunt natuurlijk ook onze Geluk is een Gift actie promoten... Schenk collega's, personeel, klanten en relaties een van de geschenken die zijn geselecteerd voor de Geluk is een Gift actie. En laat hen vooral weten dat ook zij klanten en collega's kunnen verblijden met een Geluk is een Gift geschenk! Om daarmee tegelijkertijd het goede doel te steunen. Succes! 

Steun War Child tijdens de feestdagen, op welke manier dan ook, en geef oorlogskinderen een betere toekomst. Hieronder vind je een selectie van de Geluk is een Gift producten:

gig_chocoladeletter_80grStroopwafels in blik gig_sint_verzenddoosgig_boom_in_buisje


Bron: War Child