Geef deze zomer een origineel, fris en zomers geschenk

Geef deze zomer een origineel, fris en zomers geschenk

De zomer is nu echt begonnen! Naast dat ook wij hebben genoten van de mooie, zonnige dagen, hebben wij niet stil gezeten. Wij ontwikkelden een aantal echt zomerse geschenken en giveaways om als bedrijf of organisatie te schenken aan klant en collega. Een zomerse attentie voor het personeel? Een unieke postmailing naar trouwe klanten? Of ga jij deze zomer nieuwe klanten scoren met een verfrissende giveaway? Bekijk hier een selectie uit ons zomer assortiment. Allemaal te personaliseren met een bedrukking in eigen huisstijl.

Zomercocktail kweekkistje

kweekkist zomercocktail

Met dit zomerse weer mag een heerlijke cocktail natuurlijk niet ontbreken. Met dit kweekkistje kweekt jouw personeel of (potentiële) klant zijn/haar eigen Mojito Strawberry! Het kistje bevat een complete kweekset met zaden van aardbeien munt. Dit geschenk is nog eens wat anders dan een standaard strandbal of badlaken, toch!? Laat met dit groene geschenk zien dat je van meer markten thuis bent.

Op het label hebben wij het recept van de Mojito Strawberry al geplaatst. De rest van het label kun je helemaal zelf vormgeven, of gewoon kiezen voor ons ontwerp. Die wij uiteraard kunnen aanpassen naar de bedrijfseigen huisstijl. Het kweekkistje kan ook gevuld worden met zaden voor een zomerse salade, BBQ kruiden, Italiaanse kruiden, etc.

Bekijk het zomercocktail kweekkistje »

Ijsjes in eigen huisstijl

Waterijslolly's

De hoge, zomerse temperaturen laten jouw collega's, klanten en bezoekers al weg smelten bij het denken aan een waterijsje. Vanaf nu kan jouw bedrijf de oplossing bieden. Bied medewerkers, klanten of bezoekers op een beurs/evenement deze verkoelende waterijslolly's aan, gegarandeerd dat jij de aandacht hebt! Communiceer jouw persoonlijke boodschap op het etiket, dat jij volledig naar wens kunt vormgeven.

Wens bezoekers een fijne zomer of communiceer jouw zomeractie. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Bekijk de waterijslolly's met eigen bedrukking »

Zonnebloem kweeksetje in jute zakje

zonnebloem kweekset in jute zakje

De zonnebloem, zomers kan niet toch? Geef een kweeksetje cadeau, verpakt in een mooi jute-look zakje. Het geheel wordt afgemaakt met een label in bedrijfseigen huisstijl, dat aan de sluiting van het zakje wordt vastgemaakt. Genoeg mogelijkheden voor een leuke boodschap: 'We zetten je in het zonnetje', 'laat je relatie groeien', etc.

Bekijk het zonnebloem kweeksetje in jute zakje »

Jouw eigen zomer relatiegeschenk of zomerse giveaway samenstellen? Naast ons online assortiment
hebben wij nog veel meer leuke ideeën. Geef je wensen en budget aan ons door,
dan stellen wij voor jou een uniek geschenk samen!