Dag van de schoonmaker producten

Dag van de schoonmaker producten

De mensen die zorgen dat je bureau weer helemaal netjes en fris is, de mensen die zorgen dat je weer op een schoon toilet kan zitten, de mensen die zorgen dat je zelfs van de vloer kunt eten. Ze heten schoonmakers en we kunnen niet zonder ze. We waarderen ze één voor één. Daarom is het belangrijk om deze waardering uit te spreken. Dit kan natuurlijk met woorden, maar ook doormiddel van een leuk geschenk. Hier vind je een aantal van onze leuke ‘Dag van de schoonmaker’ geschenken:

Blik stroopwafels voor schoonmakers

De echte Goudse stroopwafels, wie vindt ze niet lekker. Verpakt in een geschenkblik dat je volledig naar eigen wens kunt vormgeven. Een heerlijk geschenk voor het personeel dat zich iedere keer weer inzet voor de hygiëne van jouw collega’s. Het voordeel van dit blik is dat stroopwafels lang goed blijven, zodat je er extra lang van kan genieten. Daarnaast is het blik zeer geschikt voor hergebruik. Het stroopwafelblik is verkrijgbaar in wit en zilver. Je kan het blik uiteraard personaliseren met eigen ontwerp wikkel.

blik stroopwafels voor schoonmakers

Tony's chocolonely in eigen sleeve

De welbekende Tony’s Chocolonely repen, een populair stuk chocolade. Wat de chocolade zo bekend maakt is onder andere de manier waarop de chocolade geproduceerd is. Het merk was vastberaden een slaafvrije chocoladeproductie te realiseren. De chocolade moest van goede kwaliteit zijn, maar het mocht absoluut niet ten kosten gaan van de arbeiders die op de cacaoplantage werken. Dit is Tony’s Chocolonely zeker gelukt. Ze leveren heerlijke en eerlijke chocolade in 12 verschillende smaken. Er zit dus zeker een reep bij die bij jou in de smaak valt! Deze chocolade is een leuk én verantwoord geschenk. Ook dit geschenk is te personaliseren met een wikkel in eigen ontwerp.

tonys chocolonely in eigen sleeve

Zonnebloem kweekset in jute zakje

Naast al deze lekkernij hebben we ook wat groens voor de schoonmakers in petto. Zet je personeel in het zonnetje door ze een zonnebloem kweeksetje te geven, niet vergeten dat je de bloem ook in het zonnetje zet ;).  Een leuk geschenk waar iemand echt iets aan heeft. Het kweken van je eigen zonnebloem is een leuke bezigheid waar je echt van kan genieten. Het is bewonderingswaardig om een klein zaadje te zien veranderen in een ware zonnebloem. Dit geschenk is te personaliseren naar eigen smaak. Je kan er ook een leuk kaartje aan toevoegen om de geschenken nog persoonlijker te maken. Een persoonlijk berichtje geeft mensen echt het gevoel dat ze ertoe doen. Dat is natuurlijk het gevoel dat je wilt overbrengen met dit geschenk. Dit zijn slechts een paar voorbeelden van geschenk voor de Dag van de Schoonmaker. Ben je benieuwd naar de andere Dag van de Schoonmaker geschenken? Neem gerust een kijkje op de Dag van de Schoonmaker pagina!

zonnebloem kweekset in jute zakje