Bedrukte chocolade, 3 ideale geefmomenten

Bedrukte chocolade, 3 ideale geefmomenten

Chocolade is een heerlijk product, gewaardeerd door velen. Niet voor niets wordt chocolade veelvuldig in gezet als geschenk. Niet alleen om je geliefde mee te verblijden tijdens Valentijnsdag. Ook onder bedrijven is chocolade een populair product, om cadeau te doen. Aan zowel personeel als relaties worden chocoladegeschenken weggegeven. Dit geschenk kan een extra dimensie krijgen wanneer bedrukte chocolade wordt weggegeven.

Chocolade bedrukken

bedrukte chocolade bonbons

Je kunt chocolade vandaag de dag goed bedrukken. Er zijn meerdere chocoladeproducten waarbij je letterlijk op de chocolade kunt drukken. Vaak zijn dit bonbons, verkrijgbaar in diverse varianten (gevuld of massief). Doosjes met één, twee of meer bonbons, waarbij op de bonbons een logo/icoon geprint kan worden. Erg leuk en zeker ook lekker om weg te geven. Maar er zijn meer mogelijkheden. Zo kun je bij ons ook reliëf chocolade bestellen waarbij je eigen logo als reliëf in de chocolade wordt gedrukt!

chocolade logo

Chocolade, ideale geefmomenten

Chocolade wordt dus veel als geschenk weggegeven. Maar wat zijn nu meest ideale geefmomenten voor chocolade? We kunnen je vertellen, dat zijn er heel erg veel. We benoemen er een aantal die de komende maanden zullen plaatsvinden. We beperken ons even tot goede geefmomenten vóór de zomer.

Pasen

Chocolade paasfiguren

In het voorjaar neemt de vraag naar chocolade geschenken enorm toe. Dat is niet gek ook, want chocolade wordt enorm veel ingezet als paasgeschenk voor personeel of zakelijke relaties. Chocolade is traditioneel gezien ook verbonden aan Pasen. Want wanneer je aan Pasen denkt kom je al snel uit bij chocolade paaseitjes en chocolade paashazen. Deze producten gemaakt van chocolade zijn niet de enige geschenken, in ons assortiment vind je vele soorten paaschocolade terug.

Dag van de Verpleging

Eens per jaar worden de verplegers en verpleegsters flink in het zonnetje gezet. Dit gebeurt op de Dag van de Verpleging met geschenken.Veel organisaties in de zorg kiezen er op deze dag voor om hun medewerkers met een leuke gift naar huis te laten gaan. Ook hier in chocolade populair. Chocolade harten voor mensen met een hart voor de zorg en ander chocoladeproducten worden veel afgenomen. De dag van de verpleging dus, een populair chocolademoment.

Chocolade like duim

Dag van de Schoonmaker

Een andere dag die in het leven is geroepen voor een bepaalde beroepsgroep is de Dag van de Schoonmaker. Schoonmakers worden op deze dag, terecht, eens in het zonnetje gezet! De Dag van de Schoonmaker vindt plaats op 15 juni 2018. Tussen de geschenken voor schoonmakers vind je ook heerlijke chocoladegeschenken.