Roomboterkoek met logo, in verzenddoosje

Basisprijs per stuk € 7,95

Een heerlijke roomboterkoek, gemaakt met 100 % roomboter. Verpakt in een brievenbus geschikt verzenddoosje! Met eetbare logo schildje op de koek.

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: ai, eps, pdf, jpeg, jpg, png, psd

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: ai, eps, pdf, jpeg, jpg, png, psd

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: ai, eps, pdf

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: ai, eps, pdf

Roomboterkoek met logo, in verzenddoosje

Roomboterkoek met eetbaar logo schildje verpakt in postgeschikt doosje

Een heerlijke roomboterkoek, gebakken met 100% roomboter en voorzien van een eetbaar logo schildje. Jouw eigen logo of design op de boterkoek!

De roomboterkoek zit verpakt in een transparante folie en wordt vervolgens is een brievenbus geschikt verzenddoosje gestopt. Het verzenddoosje is bedrukt met een vrolijk design in paasstijl. 

Logo schildje toevoegen?
De roomboterkoek kunnen wij voorzien van een eetbaar logo schildje. Het schildje heeft een afmeting van ca. 90 x 55 mm en is volledig in full colour te bedrukken. Kies een van de standaard paasontwerpen en upload je logo en eventueel een korte tekst. Dan maken wij het ontwerp voor het logo schildje.

Wil je enkel een logo en korte tekst of maak je liever een volledig eigen ontwerp schildje? Dat is mogelijk! Gebruik de afmeting 90 x 55 mm en upload je ontwerp of logo en wensen. Ons creatieve team kan je uiteraard ook helpen met het opmaken van het logo schildje. 

Persoonlijke kaart
Wil je graag nog een extra boodschap achterlaten bij het taartje? Dat kan met een persoonlijke kaart, die wij bij de taart in het verzenddoosje stoppen. 

Lever je eigen ontwerp aan of kies een van onze standaard ontwerpen. Upload een logo en geef je tekstwensen door bij de keuze voor een standaard ontwerp.

Verzenden naar adressenbestand
De roomboterkoek is een mooi product om als postmailing naar een adressenbestand te sturen. Verras zo (potentiële) klanten met een heerlijke roomboterkoek op de deurmat. "Onze relatie is taart waard!"

Voor verzending naar een adressenbestand vragen wij om een offerte aan te vragen. De kosten zijn geheel afhankelijk van het gewicht, aantal doosjes en land van verzending. 

Roomboterkoek met logo, in verzenddoosje

Specificaties

Afmetingen Ø 16 cm
Gewicht 330 gram
Inhoud 1 roomboterkoek
Houdbaarheid Bij levering 28 dagen.

Downloads

Roomboterkoek met logo, in verzenddoosje

Info bedrukking

 

Mogelijkheden voor personalisering:

Voor het toevoegen van een persoonlijke kaart en/of logo schildje wordt eenmalig instelkosten van €37,50 in rekening gebracht.

Het logo schildje heeft een afmeting van 90 x 55 mm. Dit is tevens het te bedrukken oppervlak. Gebruik voor de opmaak van de kaart de werktekening.

Wij sturen altijd eerst een proefdruk. De producten worden pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

Roomboterkoek met logo, in verzenddoosje

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
75 € 7,65
100 € 7,45
250 € 6,40
500 € 5,70
1000 € 5,40
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!