Een zomers geschenk weggeven? 5 x Nieuw in ons assortiment

Een zomers geschenk weggeven? 5 x Nieuw in ons assortiment

De voor velen leukste tijd van het jaar zit er weer aan te komen, de zomer! Voor ondernemers een mooie kans nog een laatste keer voor de zomervakantie indruk te maken. Dit doe je bijvoorbeeld door een leuk zomers geschenk weg te geven. Zorg er hiermee voor dat iedereen, terwijl ie geniet van de vakantie, geniet van een leuk presentje dat gepersonaliseerd is naar de huisstijl van jouw bedrijf! Verwen klanten, relaties, bezoekers of juist personeel met een leuk zomers geschenk!

Zonnebrand bak je bruin blik

Zonnebrand bak je bruin blik
Hiermee geef je een cadeau weg dat iedereen nodig zal hebben in de zomer. Zonnebrand is werkelijk onmisbaar tegen de brandende zon. Door dit weg te geven verzeker je jouw merk ervan dat deze de hele zomer terug komt, telkens als er iemand ingesmeerd moet worden. Er zijn bovendien enorm veel mogelijkheden om dit product te personaliseren. De zonnebrandflacons kunnen ontworpen worden evenals de kaart die in het blik geplaatst wordt en het deksel van het blik. Perfecte branding, in plaats van verbranding deze zomer!

Ontwerp je eigen zonnebrand bak je bruin blik »

Snoep in blik met klipsluiting

Snoep in blik met klipsluiting
Geef je personeel en klantenrelaties een kleurrijk geschenk met echte zomeruitstraling met deze snoep in blik met klipsluiting. Het blikje heeft een unieke klipsluiting dat het blik een heel leuke uitstraling én de mogelijkheid tot luchtdicht afsluiten geeft. Op de deksel komt een sticker die je helemaal zelf vorm kunt geven. Is het blik op? Door de luchtdichte afsluiting kan het blik opnieuw gebruikt worden voor enorm veel andere producten. Zo wordt het blik steeds weer gebruikt en komt jouw gepersonaliseerde blik steeds weer tevoorschijn.

Papieren zakje zomer thee

papieren zakje zomer thee
De meest verrukkelijke theesoorten voor de zomerse dagen! Ben je op zoek naar een echt origineel geschenk? Dan is een papieren zakje gevuld met zomer thee wat je zoekt! De sticker op het zakje is te personaliseren en dit maakt het tot een leuk geschenk maar ook een goed promotioneel product. Met keuze uit 3 heerlijke zomerse smaken kom je altijd origineel uit de hoek. Bovendien zorg je dat iedereen optimaal kan genieten van zijn lange zomeravond!

Ijslolly's in geschenkverpakking

ijslollys in geschenkverpakking
Een echt verfrissend zomergeschenk! Perfect voor op een warme zomerdag. Wat is beter dan jouw bedrijf promoten met een verfrissende zomerse giveaway! De ijslolly's zijn in te zetten op verschillende gelegenheden, bijvoorbeeld op evenementen, beurzen of open dagen. Kies de lekkerste smaken en ontwerp de verpakking en de ijslolly's!

Zomer thee in geschenkverpakking

Zomer thee in geschenkverpakking
Genieten van lange zomeravonden met een heerlijk kopje zomerse thee. Dit kan niet beter dan met deze gepersonaliseerde zomer thee in prachtige geschenkverpakking. Deze melanges zijn speciaal samengesteld door thee sommeliers. Ontwerp zelf de verpakking en creëer een wel heel leuk weggevertje!