De Wachtverzachter, een geschenk voor de wachtenden na u

De Wachtverzachter, een geschenk voor de wachtenden na u

De Wachtverzachter, een nieuw geschenk? Jaarlijks ontwikkelen wij vele nieuwe geschenken. Maar onze wachtverzachter is niet één van onze nieuwste producten. Het is onze oplossing voor de door velen gehate wachtmuziek. Als wij de Volkskrant moeten geloven luister je jaarlijks gemiddeld 13 uur naar Opus No.1, het meest gebruikte wachtmuziekje ter wereld. Bij Fortune Factory niet. Ga je de wacht in? Dan hoor je een verfrissende wachtverzachter.

Ok, wat is dat dan precies die wachtverzachter?

Laten we duidelijk zijn: Wij nemen de telefoon zo snel mogelijk op. Verbinden wij je door, dan is de kans gering dat je de wachtverzachter af kunt luisteren. Maar mochten we een collega toch een keer van veraf naar zijn bureau moeten sleuren, dan zorgen we dat jij je ondertussen niet verveelt aan de telefoon.

Sinds enige tijd hebben wij de wachtmuziek gedag gezegd. De tijd waarin wij leven biedt de mogelijkheid om veel creatiever te zijn. We maakten een oplossing die ervoor zorgt dat de tijd aan de lijn daadwerkelijk sneller gaat, sterker nog.. wij krijgen regelmatig de vraag of mensen nog even terug in de wacht mogen.

Onze wachtverzachters zijn steeds weer anders. Een prijsvraag, een quiz, een sneak preview van een topproduct. Altijd verpakken wij het in een origineel stukje communicatie. Zo kreeg je dit najaar Sinterklaas himself aan de lijm. De Sint had echter geen best humeur, ergerde zich al jaren aan bepaalde Sinterklaasliedjes. Ook onze eigen huisstalmeester staat je regelmatig te woord.

Zelf horen

Nieuwsgierig geworden? Je kunt alle wachtverzachters die wij aan onze wachtende relaties lieten horen ook vinden op het YouTube-kanaal van Fortune Factory.

Hier alvast een voorproefje, vier van onze wachtverzachters:

Sinterklaas – Hoor wie zeurt daar kinderen?

Tijdens de sinterklaasperiode kregen onze wachtende bellers Sinterklaas aan de lijn die zijn ergernis uitsprak over sinterklaasliedjes, maar de luisteraar ook de mogelijkheid gaf om zelf aan te geven welk liedje hij of zij het meest irritant vond. Zo konden mensen hier hun mening nog even over geven, voordat zij hun sinterklaasgeschenken bestelden. Alles natuurlijk met een vette knipoog. Want het sinterklaasfeest wordt nergens zo gewaardeerd als bij Fortune Factory!

Promo Thee – One, Two, Tea, Let’s parTEA

Ingeluid met een verrassende kreet, of eigenlijk de campagne pay-off: One, Two, Tea, Let’s parTEA. Daarna een heerlijke Spaanse Gitaar en de uitnodiging om mee te spelen. Voor het einde van een paar heerlijke gitaarsolo’s hebben onze Geluksambassadeurs de telefoon al opgenomen!

Olijfboompjes - Live, o life, olijf...

Misschien was jij er wel één van. De wachtenden vertelden ons trots dat ze hem begrepen... Live, o live, olijf. Gelukkig maar want Fortune Factory staat voor Fun, Food en Fortune. En er was weinig fun geweest als de grap niet goed ontvangen werd. We hebben aan de hand van deze wachtverzachter veel 'luisteraars' mogen vertellen over onze geschenken met olijfboompjes, nieuw in ons assortiment van originele geschenken.

Zomer – In verband met vakantie geopend

In deze wachtverzachter worden op ludieke wijze een aantal Zomerse tunes aangekondigd. Er kan gestemd worden! Wat is jouw favoriete zomernummer?