Verzend jouw relatiegeschenken CO2 neutraal

Verzend jouw relatiegeschenken CO2 neutraal

Duurzaamheid is in trek en dat is nodig ook. Dat beseffen wij bij Fortune Factory, het bedrijf achter Geluk.com, ook.  Daarom hebben wij een hele lijn relatiegeschenken bedacht waar het thema 'duurzaamheid' en 'groen' is. Maar dat is niet alles ... de verzending van je geschenken is namelijk CO2 neutraal dankzij onze samenwerkingen met DHL Parcel en PostNL.

CO2 neutrale verzending dankzij samenwerking met DHL

CO2 neutraal verzenden

We willen als vooroplopend aanbieder van relatiegeschenken graag dat onze impact op het milieu en klimaat geminimaliseerd wordt. Daarom kijken wij altijd kritisch naar onze interne processen en hoe deze verduurzaamd kunnen worden. Zo recyclen we al veel verpakkingsmateriaal en wordt ons bedrijfspand verwarmd door een duurzame warmtepomp.

Verzending is altijd een stap in het bestelproces geweest dat zorgde voor extra uitstoot. Maar niet langer! Dankzij onze samenwerking met DHL Parcel worden al onze pakketten CO2 neutraal verzonden. Onze uitstoot door de verzending van alle prachtige relatiegeschenken wordt namelijk 100% gecompenseerd!

Zo hebben we in 2022 bijna 6 ton CO2 uitstoot gecompenseerd!

Duurzame samenwerking met PostNLPostNL duurzame verzending

Een tweede verzendpartner die we veelvuldig inzetten voor de verzending van met name leuke brievenbusgeschenken is PostNL. PostNL blijft niet achter lopen en ook de verzending via PostNL verloopt CO2 neutraal!

PostNL zet zich in voor duurzaamheid en doet dit door gebruik te maken van elektrische voertuigen waar dit kan, groene brandstoffen en CO2-compensatie voor het deel van de verzending waar ze de CO2 nog niet kunnen reduceren.

Duurzame relatiegeschenkenItaliaanse kruiden kweekkistje

Ook geïnspireerd geraakt? Ga mee met de tijd en bestel duurzame relatiegeschenken. Deze geschenken zijn zeker niet minder leuk, maar wel heel erg duurzaam. Zo geef je ook een duidelijk signaal af naar jouw klanten, relaties en partners dat jouw onderneming staat voor een duurzame en groene toekomst.

Onze groene geschenken zijn allemaal aan te passen naar wens en volledig te personaliseren.

Go green certificaat