Verwen alle leraren op de Dag van de Leerkracht

Verwen alle leraren op de Dag van de Leerkracht

De zomervakantie voor alle leraren is voorbij gevlogen en de voorbereidingen worden alweer getroffen. Het is weer tijd om broodtrommels te vullen, vroeg op te staan en vooral met volle energie te gaan beginnen aan een nieuw schooljaar. De ideale gelegenheid om je personeel of collega’s een vliegende start te geven met een origineel cadeau of leuke giveaway. Ze verdienen wel een blijk van waardering van hun harde werken het afgelopen schooljaar. Op 5 oktober staan alle leraren, leraressen, juffen en meesters in het zonnetje op de Dag van de Leerkracht.

Begin het schooljaar zo relaxed mogelijk!
Stop met zoeken naar het perfecte cadeau voor leraren want wij hebben alvast wat leuke geschenken voor je op een rijtje gezet. Voor ieder budget een passend cadeau.

 

Tony's Chocolonely chocolade repen in een eigen sleeve!

De waanzinnig lekkere chocoladereep is verkrijgbaar in verschillende smaken. De wikkel van de reep kan je geheel in eigen huisstijl laten ontwerpen of zelf aanleveren. Kiest jouw organisatie ook voor 100% slaafvrije chocolade?!

Heerlijke Tony Chocolonely repen in diverse smaken voor leraren.

Stroopwafel thee a ‘’Dutch Delight’’

Deze heerlijke stroopwafel thee ruikt niet alleen naar stroopwafel, maar smaakt ook nog eens onwijs lekker. De Hollandse lekkernij is wereldwijd bekend als Nederlands product en aan de binnenzijde van de verpakking staat een stukje over de geschiedenis van dit mooie product. Met dit doosje geef je niet alleen thee met een stroopwafel weg, maar ook meteen een echt genietmomentje. De ware Dutch Delight thee is helemaal samengesteld door een gespecialiseerde thee-sommelier. In het buisje zit ca. 18-20 gram thee. Per kopje is het zetadvies 2 gram en het buisje is in totaal gevuld voor 8-10 kopjes heerlijke stroopwafel thee.

Stroopwafel thee in een leuke verzenddoos met een echte stroopwafel voor leraren.

Italiaanse kruiden kweekkistje

Pasta, pizza of antipasta. Alles smaakt lekkerder met italiaanse kruiden. Verras je collega’s met dit originele geschenk. Zelfs als je geen keukenprins(es) bent, is het heel gemakkelijk om je eigen italiaanse kruiden te kweken. De twee kweekrepen die in het kweekkistje zitten bestaan uit een turftablet, kweekzak en één soort fruit, groente of kruiden zaden. Het kweekksitje is standaard gevuld met zaden van tijm en basilicum. Deze kruiden maken ieder italiaans gerecht af. Mangiare gustoso!

Heerlijk italiaanse kruiden voor leraren.

Wist je dat al onze producten gepersonaliseerd kunnen worden met een eigen tekst, logo of in geheel eigen huisstijl?

Kies uit een breed assortiment aan cadeaus voor de leraren die geheel in eigen huisstijl en/of met eigen bedrukking geleverd kunnen worden. Heb je liever persoonlijk advies? Geen probleem, neem gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan voor je klaar!