Promotieartikelen voor een open dag? Bij ons zit het goed!

Promotieartikelen voor een open dag? Bij ons zit het goed!

blikje-celebrations-asysco Ben je bezig met de organisatie voor een open dag? Dan komt er een hoop op je af. Op jouw to-do lijst staat waarschijnlijk ook wel de taak om voor je gasten een leuke give-away of een bedankje voor hun komst in te kopen. Deze geschenkjes zijn eigenlijk ook promotieartikelen, als je een goed geschenk inkoopt in ieder geval wel. Bij ons ben je aan het juiste adres en in dit blog leggen wij je uit waarom.

Promotieartikelen vanaf kleine oplages

Onze geschenken en promotie artikelen kun je bestellen vanaf kleine oplages. Vaak kun je al vanaf 25 stuks je bestelling plaatsen. Wij kunnen overigens niet alleen kleine aantallen maar ook hele grote aantallen produceren. Onze ervaring, goed teamwerk en geoptimaliseerde productie stelt ons hiertoe in staat. Mocht je een bepaald artikel willen bestellen en juist dat product heeft een te grote minimale afname, laat het ons weten. Vaak hebben wij wel een vergelijkbaar product in huis waarbij we wel kunnen leveren in het door jou gewenste aantal.

Snelle levering

Wij kunnen veel van onze geschenken ook binnen aanzienlijke tijd leveren. Ook dit komt weer doordat wij onze producten in eigen beheer ontwikkelen en produceren. Sta je voor een uitdaging en heb je voor jouw open dag op tijd je artikelen nodig? Wij maken er graag onze uitdaging van. Neem contact op voor ene persoonlijk advies en test of wij snelle levering waar kunnen maken.

Personalisering met logo, tekst of geheel eigen huisstijl

Ga je op je open dag leuke give-aways aan de bezoekers meegeven? Kies dan voor een bedrukking. Je kunt kiezen voor een leuke tekst. Bedank ze voor hun tekst of ga nog verder. Geef bijvoorbeeld een greengift zoals een jute zakje met bloembollen en communiceer de boodschap: Laat onze relatie groeien. Je kunt bij ons in de meeste gevallen kiezen uit drie opties. Eén van onze standaard ontwerpen met logo en tekst van jullie organisatie. Of een ontwerp gemaakt door één van onze medewerkers. Tot slot kun je ook zelf een eigen ontwerp aanleveren dat wij perfect op het product aanbrengen.

Ruim assortiment voor open dagen

Ben je aan het zoeken naar een leuk geschenk dat je kunt weggeven als promotieartikel voor de open dag die binnenkort plaatsvindt? Bekijk dan eens ons assortiment voor open dagen, of zoek zelf een geschikt artikel in één van onze andere categorieën. kom je er niet uit? Neem gerust ocntact op voor een persoonlijk advies. Met onze creativiteit helpen wij je graag aan een origineel en geweldig geschenk!