Oud Hollands snoep: Geschenken in gepersonaliseerde oud Hollandse verpakking

Oud Hollands snoep: Geschenken in gepersonaliseerde oud Hollandse verpakking

Wie houdt er nou niet van oud Hollands snoep? Het is volgens velen hét lekkerste snoep én het heeft ook nog een leuke historie! Die eigenschappen maken oud Hollands snoep tot leuke relatiegeschenken en giveaways. Dit nu helemaal aangezien je tegenwoordig de oud Hollandse lekkernijen in een gepersonaliseerde verpakking kunt stoppen. Dan krijg je een wel heel sterk en speciaal snoepgeschenk voor binnen én buitenland.

Snoep met een rijke historie

Er bestaan verschillende oud Hollandse snoepsoorten. Denk daarbij aan stroopwafels, drop of oranje pepermunt. Maar daarnaast zijn er nog veel meer snoepsoorten waarvan je misschien nog niet wist dat ze een Nederlandse achtergrond hadden. Elke soort snoep heeft zijn eigen bijzondere historie. De stroopwafel komt bijvoorbeeld uit de 19e eeuw en werd uitgevonden in Gouda, daar ontstonden de eerste fabrieken waar stroopwafels werden gemaakt die uitgroeiden tot een wereldwijde lekkernij! Zo heeft elke oud Hollandse snoepsoort zijn eigen mooie verhaal.

Oud Hollands snoep in een speciaal jasje

Wij hebben binnen onze Hollandse geschenken een mooi aanbod met Oud Hollands snoep. Dit kun je personaliseren met een eigen topkaartje of bedrukking. Het is een leuk geschenk om te geven, vooral als internationaal geschenk. We geven je een paar voorbeelden!

StroopwafelsStroopwafels

Stroopwafels zijn enorm lekker en goed te verpakking een een uniek jasje. Laat ze bijvoorbeeld verpakking een een folie of blik. Maak dan helemaal zelf een ontwerp dat op de verpakking gedrukt wordt, dat geeft echt een gaaf effect!

Naast stroopwafels in een unieke verpakking verkopen we nog iets speciaals en heel lekkers, stroopwafel thee! Heerlijke thee die ruikt en smaakt naar heerlijke oud Hollandse stroopwafels. Bestel deze thee in blik, cadeauverpakking of glazen tube. Verras jouw internationale relaties met stroopwafel thee.

Zakje Hollands snoepgoedZakje Hollands snoepgoed

Ook leuk als giveaway, een zakje gevuld met lekkere snoepjes van Hollandse bodem. Vul het zakje met muntdrop, pepermuntjes, winegums of overheerlijke oud Hollands snoepgoed. Het topkaartje voor dit zakje kun je helemaal zelf vormgeven voor een gaaf effect!

Oranje pepermuntOranje pepermunt

Overduidelijk Nederlands! Oranje pepermunt in een glazen snoeppot. Met zelf ontworpen stickers op de zijkant en de deksel wordt dit een heel erg leuk en hervulbaar geschenk. Heel leuk maar de pot zal ook lang blijven staan en jouw stickers met bedrijfsontwerp zullen dus lang gezien worden.

Ontbijtkoek met bedrukkingOntbijtkoek met bedrukking

Ontbijtkoek met bedrukking label is ook een perfecte giveaway voor een evenement of open dag. De ontbijtkoek is lekker maar met een zelf ontworpen label in de stijl van jouw bedrijf wordt de koek onweerstaanbaar!