Originele cadeaus voor de meester

Originele cadeaus voor de meester

5 oktober kan omcirkeld worden op de agenda. Het is namelijk de 'Dag van de Leerkracht'. Op deze dag kunnen leerkrachten door heel het land in het zonnetje gezet worden. Gebruik deze dag dan ook om leerkrachten te bedanken voor hun enorme inzet die ze jaar in jaar uit leveren. Dit kun je doen door een leuk, mooi én persoonlijk geschenkje cadeau te doen. Dit kunnen leerkrachten altijd enorm waarderen en het spreekt echt waardering uit. Om je wat inspiratie op te laten doen geven we je wat leuke voorbeelden voor de 'Dag van de Leraar' geschenkjes.

Chocoladereep voor de leraarChocoladereep voor de leraar

Elke leraar of lerares kan genieten van chocolade, geef ze daarom een een leuke chocoladereep cadeau. Deze is extra mooi om dat je de wikkel van de reep kunt aanpassen. Laat hierop bijvoorbeeld een mooie foto of tekening plaatsen met een leuk tekstje erbij. Dit maakt de chocoladereep een heel persoonlijk, lekker en betekenisvol geschenkje! Ontwerp jouw Chocoladereep voor de leraar »

Emmertje met schoolkrijtemmertje met schoolkrijt

Op zoek naar een geschenkje dat perfect aansluit bij het meest nobele beroep dat er bestaat, namelijk leraar of lerares? Dan zit je met een emmertje gevuld met heerlijke schoolkrijtsnoepjes goed! Dit geschenk past perfect, is erg lekker en kun je personaliseren door middel van een sticker om de romp van het emmertje. Een leuk en erg toepasselijk 'Dag van de Leerkracht'-geschenk! Bestel hier het emmertje met schoolkrijt »

Papieren zakje met snoepPapieren zakje met snoep voor de leerkracht

Soms is simpel het leukst! Geef daarom een papieren zakje gevuld met snoep weg, hierbij heb je de keuze uit verschillende lekkere en toepasselijke snoepsoorten. Op het zakje wordt een sticker geplaatst die je helemaal zelf kunt ontwerpen, dit maakt het zakje erg persoonlijk en spreekt het echt van waardering. Je kunt kiezen uit 3 formaten, klein, medium en groot. Ontwerp je eigen papieren zakje met snoep, bekijk het papieren zakje snoep voor de leerkracht - groot, papieren zakje snoep voor de leerkracht - medium of papieren zakje snoep voor de leerkracht - klein »