Opening van Onlinegeschenken.nl; geschenken voor iedereen

Opening van Onlinegeschenken.nl; geschenken voor iedereen

Hoera! Een nieuwe website speciaal gericht op alle klanten en alle geefmomenten! Sinds 1 oktober is onze nieuwste creatie, een droom waar we ruim een jaar aan gewerkt hebben, Onlinegeschenken.nl, uitgekomen. Na een jaar zwoegen, continue verbeteren, maar vooral naar een doel toe werken is het dan eindelijk af. Onlinegeschenken.nl is een plek geworden waar je unieke, persoonlijke geschenken kunt vinden die perfect zijn om aan die ene persoon te geven die zo speciaal voor jou is.

Overbrengen van gelukMaak je eigen tompouce op onlinegeschenken.nl

Bij geluk.com zijn wij altijd op zoek naar mogelijkheden om het geluk over te brengen op de ontvangers. Dit doen wij vooral voor bedrijven en grotere evenementen. Echter begrijpen wij ook dat geluk ook bij in kleinere aantallen gegeven kan worden. Een website waar het geluk per stuk overgebracht kan worden, dat is wat nog ontbrak in onze visie om iedereen geluk te brengen. Het assortiment loopt uit van kleinigheidjes tot aan grotere geschenken. Deze website is ingericht voor iedereen, voor elke gelegenheid en voor elk budget!

Bijzonder

Wat maakt Onlinegeschenken.nl nou zo bijzonder? Naast enkele topproducten van geluk.com die je nu in kleinere hoeveelheden kunt bestellen, hebben we ook, net als op geluk.com, unieke geschenken samengesteld. Van persoonlijke verrassingen, tot aan cadeautjes met een bijzondere boodschap. We hebben hierbij aan alles gedacht om jouw momenten nog specialer te maken!

Dat ene perfecte geschenk

Ben je dus opzoek dat ene perfecte geschenk of verdien jijzelf het wel eens om verwent te worden? Duik dan snel in de wereld van onlinegeschenken.nl en laat je inspireren. Wij staan hier altijd voor je klaar met elke vraag of wens. Laten we samen de wereld een klein beetje gelukkiger maken!

Neem nu een kijkje op onlinegeschenken.nl