Dag van de Leraar ideeën: nieuw cadeau voor de leerkracht

Dag van de Leraar ideeën: nieuw cadeau voor de leerkracht

 

Op 5 oktober is het de Dag van de Leraar! Een goed moment om alle leerkrachten in het zonnetje te zetten. En dat doen we uiteraard niet met lege handen... toch? In onze webshop vind je diverse geschenken en weggevertjes: van een mok of theeglas tot een pennenblik, bedrukt met het logo van jullie school. Allemaal te vullen met diverse snoep, chocolade en koek. Zo stel je je eigen geschenk samen voor jouw personeel. Er is voor elk budget een passend cadeautje! Daar helpen we je graag bij.

Een zakje snoep voor de leerkracht

Ons creatieve team zit altijd vol ideeën voor nieuwe cadeaus en werkt deze maar al te graag uit naar nieuwe producten voor de webshop. Ieder jaar breiden we ons assortiment uit met nieuwe producten en aangezien de zomer voorbij vliegt zijn we alvast aan de slag gegaan. We hebben een nieuwe serie papieren zakjes snoep ontwikkeld, speciaal voor de Dag van de Leraar. Gevuld met appelsnoep (het symbool voor de Dag van de Leraar), schoolkrijt of vruchtenletters. De papieren zakjes sluiten wij met een sticker. We hebben wat standaard ontwerpen gemaakt met leuke boodschappen, zoals 'Bedankt voor je inzet!'. Voor het gemak kun je een van deze drie ontwerpen kiezen, dan voegen wij het logo van de onderwijsinstelling en jouw persoonlijke boodschap toe.

Je kunt ook zelf aan de slag en een eigen ontwerp aanleveren. We zijn heel benieuwd naar al jullie creatieve ontwerpen!
Denk je dat je er niet uit gaat komen? Dan maakt ons creatieve team een ontwerp voor jou.

[gallery link="file" size="medium" ids="696,697,698"]

Bekijk hier alle opties van de papieren zakjes met snoep en laat het uitgebreide Dag van de Leraar assortiment je inspireren!

Wist je dat...

...de Dag van de Leraar valt in de Nationale onderwijsweek en is bedoeld als een feestdag voor alle leerkrachten in Nederland.

...de Dag van de Leraar een Nederlandse variant is van de internationale World Teachers' Day.

...op de Dag van de Leraar het belang van onderwijs nog eens extra wordt benadrukt.

...een appel het symbool is voor de Dag van de Leraar. Een appel staat voor groei, kennis en ontwikkeling.

...op 5 oktober de docent van het jaar bekend wordt gemaakt.

...op de Dag van de Leraar alle juffen en meesters worden bedankt voor hun inzet met een geschenk of klein presentje.