Lancering kerstgeschenken.nl in SnowWorld

Lancering kerstgeschenken.nl in SnowWorld

Bij Fortune Factory gaan we dit najaar voor een Magische Kerst! Dit doen wij met een geheel in eigen beheer  geproduceerde Pieken met Kerst show met Hans en Stefan Kazan. Ook onze actie Witte Kerst Garantie draagt bij aan een magische kerst. Hoewel wij ons ook zeker zullen focussen op de geschenken die bij Sinterklaas horen, openden wij 27 september onze kerstverse website kerstgeschenken.nl.

Opening in SnowWorld

SnowWorld Zoetermeer was de toepasselijke locatie om Kerstgeschenken.nl te openen. Dat betekende dat een groot deel van de Fortune Factory medewerkers op de latten ging. Andere collega’s namen de taak op zich om de plaatsen aan de aprés-ski bar alvast warm te houden.

skiles Fortune Factory

Teamwork, kwaliteit, snelheid, fun, fortune en uiteindelijk ook food. We kwamen onszelf op een positieve manier flink tegen op de skibaan. We dromen van een witte kerst, zodat wij een groot aantal klanten hun kerstgeschenken middels een KERST-BACK kunnen teruggeven.

Aftrap winterseizoen

Ieder jaar trappen wij het winterseizoen af met een leuk evenement. Na maanden voorbereiding gaan we vanaf ongeveer september met Fortune Factory ‘de drukke maanden’ in. Niet alleen druk, maar ook leuk. Wij mogen onze nieuwe sinterklaas- en kerstgeschenken op de markt brengen. Aan de slag met supergave acties en bovenal onze relaties voorzien van de leukste geschenken!

Management Fortune Factory

Traditioneel gezien verkopen wij vanaf september al pepernoten en andere sinterklaasgeschenken. De laatste jaren begeven wij ons ook meer en meer op de kerstmarkt. Want ook dáár kunnen wij met een assortiment van eigen geschenken en kerstpakketten het verschil maken.

Erik Jan Gulden Fortune Factory