'Huilproef' voor Geluk.com

'Huilproef' voor Geluk.com

PERSBERICHT

Donderdagochtend 11 april stond de website Geluk.com online. Een spannend moment. Vooral voor het team programmeurs en ontwikkelaars die tot laat in de nacht nog bezig waren, werd het ‘billen knijpen’. Met de eerste bestelling volgde de ontlading. Niet alleen bij het team van Fortune Factory maar ook bij Elephant, het design- en websitebureau met wie de site werd ontwikkeld.

Kraamtijd

Erik Jan Gulden, van Fortune Factory: ‘Al vanaf augustus vorig jaar werken we aan een restyling van geluk.com. Niet alleen de look werd opgefrist, de site werd vooral ook technisch verbeterd. Een intensief traject. Na 9 maanden kan je dan ook echt uitzien naar ‘de bevalling’. De allereerste bestelling via de nieuwe site is voor mij dan de “huilproef”. Het werkt prima en razendsnel. Ik heb de klant ook zelf even gebeld. Ze reageerde enthousiast. Alhoewel het natuurlijk vooral ons feestje is.’

Bosveld Gerechtsdeurswaarders

Janine van Zanten van Bosveld Gerechtsdeurwaarders plaatste vrijdagochtend al om 08.38 uur de allereerste bestelling via de nieuwe site. Janine is verantwoordelijk voor de inkoop van relatiegeschenken en weggevertjes en bestelde voor haar ruim 100 collega’s een paas-attentie.
Erik Jan, hoofd-Sfeerbeheer belde haar nog die ochtend om zijn “Geluk” met haar delen. Janine maakte op haar beurt gebruik van het moment om de diensten van Bosveld Gerechtsdeurwaarders en Incasso onder de aandacht te brengen. Voor het bijzondere en inspirerende gesprek luister hier het audio-fragment.

Luisteren

Beluister het persbericht

Beluister het interview