Grote aantallen chocoladeletters bestellen? Dit kunnen wij voor je betekenen

Grote aantallen chocoladeletters bestellen? Dit kunnen wij voor je betekenen

Wanneer je op zoek bent naar een groot aantal chocoladeletters om te bestellen, dan is dit niet altijd even eenvoudig. Juist omdat je veel letters besteld wil je dat een aantal zaken goed geregeld zijn. Wij kennen de belangen en vertellen je graag wat je van ons kunt verwachten als je een bestelling chocoladeletters plaatst.

Betrouwbare levering

De chocoladeletters zijn vrijwel altijd een geschenk. Voor medewerkers of voor zakelijke relaties. Ze worden in veel gevallen weggegeven op een bepaald moment, meer dan eens tijdens een evenement. Dan is het van groot belang dat de chocoladeletters volgens afspraak geleverd worden. Wij kennen het belang van een betrouwbare levering beter dan wie dan ook. Wij stemmen samen een afleverdatum af en zorgen dat de chocoladeletters op het juiste moment geleverd worden.

Flexibele levering

Wij denken met je mee in de bezorging van je chocoladeletters. Niet alleen zorgen we ervoor dat ze op de juiste datum worden geleverd, maar ook kunnen wij op meerdere adressen leveren. Het totaalaantal splitsen we netjes op over de door jou gewenste afleveradressen. Ook het versturen van een groot aantal letters naar een adressenbestand behoort zonder meer tot de mogelijkheden.

Persoonlijke service

Wanneer je grote aantallen chocoladeletters gaat bestellen is dit best een investering. Je wilt dan niet online je bestelling plaatsen en vervolgens aan je lot overgeleverd zijn. Bij ons is dat ook zeker niet het geval. Wij blijven graag in contact met je. Iedere bestelling, of hij nou online, per e-mail, offerte of telefonisch wordt gedaan, wordt altijd gecontroleerd door één van onze adviseurs. Bij grote bestellingen zal er net zoveel persoonlijk contact zijn als jij nodig acht. Voor ons is het belangrijk dat het sinterklaasgeschenk goed geleverd wordt en iedereen achteraf gelukkig met de bestelling is!

Chocoladeletters op maat

Of het nou om kleine of juiste hele grote bestellingen gaat, wij leveren onze producten graag op maat. Dat kan op uiteenlopende manieren. Maar het is altijd mogelijk om een persoonlijke touch aan de chocoladeletters te geven. Een aantal voorbeelden: het doosje in de huisstijl van jouw organisatie, inclusief een boodschap. Nette ronde stickers op het folie. Een persoonlijke kaart bij de letter. Een logoschild op de chocoladeletter. Zelf een geheel eigen print op de letter is mogelijk. Vind je je ideeën niet direct terug op onze webshop, laat het ons gerust weten!

Kwalitatieve chocolade

De chocolade die geleverd wordt moet een juiste prijs-kwaliteitsverhouding hebben. Dat betekent dat goede kwaliteitsletters ook écht van goede kwaliteit zijn. Wij verzekeren je dat onze topletters zoals zullen smaken! Of het nou gaat om de gedecoreerde chocoladeletters, de specials of onze Belgische chocoladeletters. Ze zijn echt om van te genieten. Maar ook de kleinere schoenlettertjes zijn om van te smullen.

Vrijwel al onze chocoladeletters zijn tevens UTZ-gecertificeerd.

Onze letters worden door vakmannen met de hand gemaakt. Bekijk bijvoorbeeld eens hoe een gedecoreerde chocoladeletter wordt gemaakt, in onderstaand filmpje.