Geluk heeft de deuren geopend #spotdetruck

Geluk heeft de deuren geopend #spotdetruck

Aan alle kanten groeide Fortune Factory uit z’n jasje, dus het werd hoogst tijd voor een verhuizing. Ondertussen zijn we officieel verhuisd en willen we dit maar al te graag met jullie delen. Met maar circa 100 stappen verwijderd van het oude pand, zitten we nu beter dan ooit. Al snel kwamen we er achter dat dit ook het juiste moment was om ook de huisstijl eens goed op te poetsen. Zo zal het bekende rood, zwarte logo van Fortune Factory langzaam veranderen in oranje met blauw. Ook onze truck heeft een ’make over’ gehad en is inmiddels vernoemd naar de geluktruck van Fortune Factory.

Onze geliefde geluktruck diende een poosje als verhuistruck, maar nu we volledig verhuisd zijn, gaat onze geluktruck zijn eigen weg. Maar geen zorgen, natuurlijk vervolgt hij zijn weg naar onze klanten met een achterbak vol originele geschenken. Wij zijn trots dat onze geluktruck nu echt flink wat kilometers maakt. Dit is dan het juiste moment om ook de verhuizing eens goed te vieren. En hoe kunnen we dat beter doen dan met een actie met de geluktruck?

Waar zien we jouw geluktruck rijden?

Heeft de door jou gevouwen geluktruck zijn koers richting de printer gezet of heeft die een noodstop gemaakt op het bureau? Het kan allemaal, hoe gekker, hoe beter. Zorg dat je een foto van dit moment maakt en plaats dit op je Instagramstory of -profiel. Gebruik hierbij de hashtag #spotdetruck en tag ons met @geluk.com_ zo weten we zeker dat wij jouw fantastische foto tegenkomen. Zet jouw truck in de schijnwerpers en jouw kans op een van de drie prijzen wordt gelijk vergroot! Wie weet overhandigen wij wel de gigantische gevulde geluktrucks aan jou.

Truck

De drie G’s

De hoofdprijs is een Gigantische Gevulde Geluktruck met Fortune Cookies. Iedere truck zit tot aan zijn dak gevuld met de bekende gelukskoekjes en of dat nog niet genoeg was, mogen wij ook mededelen dat er drie winnaars zullen zijn! De truck is maar liefst 77 cm lang, 35 hoog en 34 breed. Reken maar uit hoeveel daarin past… Precies, ontzettend veel! Krijg jij deze gevulde truck al niet meer uit je hoofd? Nou, dan hebben wij goed nieuws! Je kunt heel makkelijk meedoen met deze actie. Misschien ben jij wel de toekomstige winnaar. Je kunt zelf hieronder de geluktruck downloaden en kans maken op een van de prijzen. Laat de geluktruck shinen en WIN!

Download hier de truck! De actie loopt tot 26 maart.