Fortune Factory zet excellente wijn om in water

Fortune Factory zet excellente wijn om in water

Fortune Factory is een samenwerking aangegaan met The Good Wine. Dit bedrijf wil de wereld met 100% biologische en vegan wijnen verrijken. Daarnaast heeft The Good Wine ook een meer maatschappelijk streven.

De combinatie van hoge kwaliteitswijn en het ideologische karakter was doorslaggevend voor Fortune Factory om The Good Wine op te nemen in het assortiment.

Water bij de wijn

Erik Jan Gulden van Fortune Factory: "Water is een mensenrecht. Maar 1 op de 10 mensen op aarde heeft er een dagtaak om dat recht te verzilveren. Je staat er niet bij stil, maar zo vanzelfsprekend is water dus niet. Het principe is dat we van iedere verkochte fles 750 liter drinkwater doneren aan Afrikaanse communities. Zo dragen wij een steentje bij en geniet je thuis nog meer van je aankoop van een voortreffelijke wijn."

Top Chateau

Aan de kwaliteit wordt geen enkele concessie gedaan. Zo zijn de wijnen afkomstig van Chateau Maris van Robert Eden in het Cru-gebied La Livinière. Dit wijnchateau was de allereerste met een B Corporation certificering. Chateau Maris schaart zich onder de 5 meest milieu vriendelijkste wijnhuizen ter wereld.

Topwijnen

In het assortiment van Fortune Factory en The Good Wine een heerlijke Merlot (rood) en een frisse Sauvignon (wit). De wijnen werden in Grote Hamersma recent nog bekroond met een 7,5 en een dikke 8. De wijnen zijn voorzien van hele sprekende bijzondere etiketten met grappige teksten.

Via Fortune Factory kunnen deze etiketten eenvoudig worden gepersonaliseerd.

Samenwerking Fortune Factory

Fortune Factory zal met The Good Wine in de loop van volgend jaar enkele exclusieve (retail)verpakkingen ontwikkelen, die rechtdoen aan het merk, de kwaliteit en de visie van The Good Wine. Met de samenwerking is Fortune Factory  aangesteld als preferent partner van The Good Wine, wat betreft de afzet in de kerstpakketten en geschenkenmarkt.