Fortune Factory partner van MKB Nederland

Fortune Factory partner van MKB Nederland

Fortune Factory is exclusief partner voor geschenken en attenties die worden ingezet voor de ‘Dag van de Ondernemer’. Initiatiefnemer MKB Nederland zet op deze derde vrijdag in november in op de 'viering van het ondernemerschap'. De ondernemer zelf wordt in het zonnetje gezet, of anderszins aangenaam verrast…

Geluk met een glimlach

De 'geschenk-bedenkers' van Fortune Factory hebben voor het MKB een speciale geschenklijn ontwikkeld. Kleine attenties ter aanmoediging, als hart onder de riem of gewoon als blijk van waardering. Juist nu is dat steuntje harder nodig dan ooit.

Vanaf 2016

Het MKB is goed voor zo’n 72% van alle werkgelegenheid. We hebben er onze welvaart aan te danken. Veel MKB bedrijven zijn klant bij Fortune Factory.. Naast bijzondere dagen als “De Dag van de Zorg”, de Dag van de Leraar, de Dag van de Chemie en  ‘Wereld Bijendag, mag de Dag van de Ondernemer niet ontbreken in het assortiment.

Dit is het moment om onze waardering voor het ondernemerschap, lef, durf en drive om te innoveren en investeren, te uiten. Kijkend binnen Europa, staan we hoog aangeschreven om onze kwaliteiten en prestaties en doen we het beter dan menig ander land. Iets om trots op te zijn. Het MKB is hard getroffen.

Voor en door Ondernemers.

Nederland telt volgens de KvK ca. 2.000.000 bedrijven (1 jan. 2020). Na aftrek van ZZP’ers (ca. 1.000.000), corporates en multinationals resteren er ca. 450.000 bedrijven die we rekenen tot het Midden en Klein Bedrijf. De Dag van de Ondernemer kent diverse activiteiten, evenementen en bijeenkomsten waarvoor ieder bedrijf is/wordt uitgenodigd een bijdrage te leveren.

Voor overzicht van alle activiteiten zie ook de website www.dagvandeondernemer.nl

Informatie:

MKB -              www.mkb.nl
Dag van de Ondernemer - www.dagvandeondernemer.nl
MKB geschenken - www.geluk.com/dagvandeondernemer