De 7 leukste Sinterklaasgeschenken van 2015!

De 7 leukste Sinterklaasgeschenken van 2015!

Wil je jouw klanten of collega’s dit jaar verrassen met een uniek geschenk rond de Sinterklaasdagen? Is er te veel leuks en heb je moeite met kiezen? Wij zetten de populairste Sinterklaasgeschenken van 2015 op een rij!

1. Chocoladeletter in persoonlijk doosje

Iedereen maak je blij met een chocoladeletter! Zeker wanneer je klanten of collega’s zien dat de chocoladeletter voor hen persoonlijk is bedoelt. En dat kan nog wel eens lastig zijn als je een grote groep mensen blij wilt maken… Met een chocoladeletter in een eigen ontworpen doosje los je dit zo op! Met een mooi eigen ontwerp en leuke boodschap heb je een persoonlijk sinterklaasgeschenk voor jouw collega’s. Save the best for last: Op elk doosje kun je je boodschap beginnen met een andere naam!
Sinterklaasgeschenken Pallet

2. Mini europallet

Een topper voor bedrijven in de sector logistiek en transport! Dit sinterklaasgeschenk is een look-a-like europallet in het mini met daarop een klein doosje, gevuld met heerlijke Sint lekkernijen. Laat een persoonlijke boodschap achter op het doosje, zodat klanten en personeel direct zien van wie deze leuke mini pallet afkomstig is. Alleen nog even sealen en de palletjes zijn klaar voor transport!

3. Banketletter in eigen vorm

Maakt de bakker om de hoek alleen banketletters in S en M? Dat is niet zo raar hoor… Echter kunnen banketletters ook in allerlei andere vormen gebakken worden. Maak dit klassieke sinterklaasgeschenk uniek door te kiezen voor een banketletter in een eigen vorm. Bedank je collega’s met je bedrijfsnaam in banketletters. Smakelijk!

4. Schoenletter

Rond de Sinterklaasdagen heb je het al druk genoeg en kun je vaak de tijd niet vinden om een sinterklaasgeschenk te regelen. Toch wil je klanten of collega’s wel graag wat geven? Kies net al vele ander bedrijven voor een schoenletter in de vorm S. Dat zorgt voor een stuk minder stress! Maak de verpakking eigen met een persoonlijke boodschap en je heb gemakkelijke en snel een leuk sinterklaasgeschenk om uit te delen.
Jute zak met sinterklaassnoep

5. Jute zak vol snoepgoed

Geef iedereen de zak! Maar dan wel positief. Dat is het motto van de jute zakken: een van de populairste sinterklaasgeschenken dit jaar! Voor elk budget is er een jute zak, gevuld met verschillende lekkernijen als pepernoten, chocoladeletters en strooigoed. Het is dan ook niet voor niets een topper! Laat een persoonlijk bericht achter op een kaartje dat aan de jute zakjes wordt gebonden.

Hou je taai pakketje

6. Hou je Taai!

Dit jaar is de taai taai pop verrassend populair! De ‘Hou je Taai’-pop is dan ook niet zomaar een taai taai pop… Je steekt een hart onder de riem bij personeel en klanten. In december is het tenslotte niet alleen maar eten en lol maken. Voor veel mensen is het deze maanden juist keihard werken. Dus hou je taai!

Tip! Deze hou je Taai (taai) poppen worden verpakt in een doosje dat door de brievenbus past. Dat maakt het allemaal net even makkelijker.

7. Deco letter

Een met de hand gedecoreerde letter, waar kun je die nog vinden? Bij de banketbakker in de buurt, want die maken nou eenmaal de lekkerste chocoladeletters met de beste kwaliteit. Alhoewel, je kunt deze ambachtelijke chocoladeletters ook online bestellen. Daarom een verdiende plek in dit lijstje! Een klassieker die gewaardeerd zal worden!

Hebben we jouw keuze voor een sinterklaasgeschenk makkelijker gemaakt? We helpen je graag verder. Bel of mail gerust voor een vrijblijvend advies!
078-8907766 of verkoop@banketletters.nl.