Dag van de Verpleging geschenken bestellen? Geef een persoonlijk cadeau

Dag van de Verpleging geschenken bestellen? Geef een persoonlijk cadeau

De toppers in de zorg een geschenk geven? Geef een persoonlijk cadeau op de Dag van de Verpleging 2020. De dag van de verpleging valt op dinsdag 12 mei en is het ideale moment om de diverse artsen, verpleegkundigen, thuiszorgers, vrijwilligers en alle andere die te maken hebben met de zorg een geschenk te geven. Het zware werk die zei verrichten moet natuurlijk niet ongezien blijven. Een manier om de blijk van waardering te laten spreken, is door het geven van een persoonlijke attentie. In deze blog geven wij je een aantal voorbeelden van persoonlijke cadeau's waar wij voor kunnen zorgen.

Hart voor de zorg

Hartjes in blik voor de zorg

Voor de dag van de zorg hebben we diverse geschenken met iets in de vorm van een hartje. Dit met de gedachte om de collega's, werknemers of vrijwilligers in de zorg een hart onder de riem te steken. Daarnaast hebben wij net als jullie ook 'Hart voor de zorg'. Voorbeelden van geschenken met hartjes zijn de blikken met vruchtenhartjes, geschenkblik met luxe chocolade hartjes of een snoeppot met hartjes van chocolade. Bij deze geschenken voor de zorg zijn er ook altijd mogelijkheden voor een personalisatie. Waar het ene geschenk de mogelijkheid heeft tot een sticker op het deksel heeft een ander geschenk de mogelijkheid om een geheel eigen wikkel aan het geschenk toe te voegen. Voor het ontwerp van deze personalisatiemogelijkheden hebben we een aantal ontwerpen gemaakt voor de zorg/verpleging. Deze kunnen dan ook uiteraard gekozen worden. Hierbij kan dan nog wel je eigen logo aan worden toegevoegd. Wij geven je ook de mogelijkheid om een ontwerp geheel zelf te maken en bij ons aan te leveren. Wij zorgen er dan voor dat dit op het geschenk wordt gedrukt of geplakt.

Persoonlijk cadeau per post versturen

merci-400-gram-zorg

Wij hebben ook nog diverse geschenken voor dag van de verpleging die per brievenbuspost verzonden kunnen worden. Dit zorgt ervoor dat al je dag van de verpleging geschenken op een zelfde dag op een thuisadres afgeleverd kunnen worden. Dit maakt het gemakkelijker om al je personeel tegelijkertijd een hart onder de riem te steken. In ons assortiment hebben we dus verschillende geschenken die geschikt zijn hiervoor. Zo kunnen als voorbeeld onze dozen met merci in een postgeschikte verpakking worden gedaan, maar hebben we ook een hele lijst met andere producten die door de brievenbus kunnen. Andere voorbeelden van geschenken per post zijn onze taartjes in een verzenddoos, goudstaafjes in een postgeschikte verpakking en onze kweekrepen. Dit zijn echter niet alle geschenken voor de dag van de verpleging die per post verzonden kunnen worden. Bekijk in de tekst van de overige producten naar wat de mogelijkheden zijn voor de verzending of neem contact op met één van onze medewerkers. Voor het versturen van een persoonlijk cadeau per post, dient een excel-bestand aangeleverd te worden met hierin de adressen van de verschillende werknemers, klanten en relaties.

Laat ons meedenken!

Wil je iets geven voor dag van de zorg, maar kom je er echt niet uit wat? Neem dan gerust contact met ons op, mogelijk kunnen wij meedenken met het vinden van een geschenk die volledig bij jullie bedrijf, organisatie of instelling past.