Secretaressedag: jij verdient een bedankje!

Secretaressedag: jij verdient een bedankje!

Vandaag, 20 april, is het de Dag van de Secretaresse/Assistent. De dag waarop alle secretaresses en assistenten in Nederland in het zonnetje worden gezet. Zij worden bedankt met een mooie bos bloemen en/of diverse lekkernijen. Wij, als specialist in geschenken en giveaways, konden deze dag uiteraard niet zomaar overslaan... dus bedachten wij een actie waarmee wij de secretaresses van een aantal van onze klanten verrasten met een kleine attentie, "namens Fortune Factory & al je collega's!"

"Hartelijk dank voor de heerlijke chocolade die wij vandaag van Fortune Factory vanwege Secretaressedag mochten ontvangen. Ook namens mijn collega."

Jij verdient een bedankje!

Vandaag laten wij onze waardering voor jou, als secretaresse/assistent, nog eens extra blijken. Jij bent tenslotte een belangrijke schakel binnen de organisatie.
Het visitekaartje van het bedrijf, het wandelende memobord dat niets ontgaat en de verbindende factor tussen alle afdelingen.
Achter de schermen ben jij altijd bezig om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Hierom verdien juist jij een bedankje! Dat doen we uiteraard niet zonder bijpassend presentje.

Namens Fortune Factory en al je collega's.

Dit was de boodschap voor alle secretaresses/assistenten die van ons een kleine attentie ontvingen. Op 20 april viel er een doosje met 6 heerlijke pralines op de deurmat. De pralines waren voorzien van een persoonlijke bedrukking op naam van de ontvanger!

"Bij deze wou ik u zeker en vast bedankt voor de leuke attentie voor secretaresse dag, echt zo leuk en dan nog persoonlijk op mijn naam.
Super, gaat smaken :). Een dikke merci!"

logo bonbons voor secretaresse dag

"Bedankt voor de ontzettend leuke en originele attentie die gister in de bus lag! Ik werd vanmorgen blij verrast…"

Secretaresse dag - Femke InWork

"Wat een super gave attentie zeg!! Femke waardeerde dit zeker!"

De vele leuke reacties maken dit voor ons een geslaagde actie!
Hoe hebben jullie de secretaresses/assistenten verrast op secretaressedag? We zijn erg benieuwd!