Dag van de Bouw: geschenken en giveaways

Dag van de Bouw: geschenken en giveaways

Tijdens de Dag van de Bouw laten bedrijven uit de bouwsector aan Nederland zien tot wat voor kunst- en vliegwerk zij in staat zijn. Op zaterdag 20 mei worden in heel Nederland evenementen georganiseerd en bouwprojecten opengesteld voor bezoekers. Vele honderden bouwhekken gaan open, die normaal voor bezoek gesloten blijven, zodat heel Nederland kan zien waar de bouwsector zo trots op is.

Dag van de bouw header

Nederland kan niet zonder de bouw. Zonder de bouw geen bruggen, geen gebouwen, geen wegen en geen huizen. Dag in dag uit wordt er gewerkt aan Nederland. Maar wat gebeurt er nu achter die hekken, wie werken daar en wat doen zij nou eigenlijk? Allemaal vragen waar jij als bezoekers tijdens de Dag van de Bouw een antwoord op kan vinden.

De Dag van de Bouw is dit jaar extra bijzonder. Naast de bouw- en infrabedrijven doen er dit jaar ook gespecialiseerde aannemers en installateurs mee.

Een grote diversiteit aan projecten dit jaar: van nieuwbouw woningen en kantoren, tot tunnels en garages. Alleen tijdens de Dag van de Bouw kun jij het van dichtbij en op een bijzondere manier bewonderen.

Ben jij geen bezoeker maar een van de bedrijven die vol trots het hek opent? Zorg dan dat de schijnwerpers op jouw project gericht zijn! Maak indruk op de bezoekers... en dan niet alleen met jouw indrukwekkende bouwproject. Laat hen niet met lege handen de bouwplaats verlaten, maar schenk hen een leuk aandenken aan jouw project. Jullie zijn trots op de bouw. Dat gevoel moet je uitstralen en doorgeven, zodat dat gevoel in heel Nederland gaat leven!

Dag van de bouw giveaway - blikje nootjesBlikje krachtvoer

Kunnen de bezoekers tijdens de Dag van de Bouw bij jouw bouwproject ook de handen uit de mouwen steken? Dan verdienen die harde werkers een blikje krachtvoer! Dit blikje is gevuld met echt krachtvoer: diverse notenmixen. De vulling kies je zelf. Het blikje is voorzien van een wikkel, die wij bedrukken met een eigen ontwerp. Gebruik een mooi beeld van het bouwproject, plaats een persoonlijke boodschap en voeg het bedrijfslogo toe. Genoeg ideeën? Ga dan zelf aan de slag. Of laat ons creatieve team je helpen. Zij maken op basis van jouw wensen een passend ontwerp.

Meer informatie over het blikje krachtvoer >>

 giveaway dag van de bouw - zakje gereedschap drop

Zakje gereedschap drop

We mogen het gereedschap niet vergeten! Want zonder gereedschap geen bouwprojecten... Bedankt bezoekers voor hun komt met een toepasselijke giveaway: een zakje gereedschap drop. Het zakje wordt gesloten met een topkaart, die jij volledig naar wens kunt vormgeven. Maak het kaartje op in de eigen huisstijl en voeg een persoonlijke boodschap toe.

Meer informatie over het zakje gereedschapsdrop >>

Chocolade met unieke verpakking

Want niemand zegt nee tegen chocolade! Wij hebben een aantal chocolade producten geselecteerd die perfect passen bij de Dag van de Bouw. Denk aan een Toblerone met een persoonlijke wikkel, in de vorm van een waterpas, of een chocolade plak in de vorm van een heftruck. Maar ook gewoon een chocoladereep met een zelf ontworpen wikkel is een leuke giveaway, die gegarandeerd gewaardeerd wordt!

dag van de bouw - chocolade plak heftruck dag van de bouw - toblerone waterpas

Op zoek naar een geschenk of giveaway voor de Dag van de Bouw? Voor bezoekers of je personeel en collega's? 
Wij helpen je graag met een passend geschenk! Bekijk hier ons volledig assortiment voor de bouw