Speciaal kerstgeschenk voor Certina

Speciaal kerstgeschenk voor Certina

Certina is een Zwitsers bedrijf dat prachtige horloges van hoge kwaliteit produceert. Het bedrijf is in 1888 door de broers Kurth opgericht en heeft een rijke en mooie geschiedenis. Tegenwoordig is Certina bekend als specialist in sport horloges en is het een bekende sponsor van onder andere de Formule 1.

Certina heeft in 1960 als symbool voor het schild van een schildpad gekozen. Dit past bij de kwaliteit van hun horloges, net als het schild van een schildpad gaan de horloges enorm lang mee en kunnen ze alles aan. Deze horloges zijn dan ook veelal te vinden om de pols van diepzeeduikers of bergbeklimmers.

Certina kwam naar ons toe voor een mooi relatiegeschenk. Daarbij hebben we onze kennis en ondersteuning aangeboden en een relatiegeschenk samengesteld dat perfect aansloot bij hun wensen en bovendien voorzien was van een mooie personalisatie. Het geschenk, zoals op de foto te zien,  bestaat uit een verpakking met een speciaal ontworpen wikkel in Certina-stijl. In deze speciaal ontworpen verpakking zitten diverse producten. In de gepersonaliseerde verpakking zitten 2 doosjes gevuld met heerlijke Belgische chocolade, 2 stijlvolle zwarte koppen met een bedrukking met het Certina logo en een blikje met speciaal ontworpen wikkel. Dit blikje is onze Hot Chocolate Kit, zo past het geschenk dus in zijn geheel bij elkaar en verzorgt het in zijn geheel een heerlijke pauze, dit met Belgische chocolade en heerlijke warme chocolademelk in gepersonaliseerde koppen.

Certina Watches relatiesgeschenk

Ook op zoek naar een origineel relatiegeschenk voor kerst? Neem dan een kijkje tussen onze kerstgeschenken of vraag persoonlijk advies aan! Zo kan je net als Certina een prachtig relatiegeschenk samen stellen dat niet in onze webshop voorkomt. Alles is dus mogelijk!