Kerstbal bezorgt glimlach van Noordman Instruments

Kerstbal bezorgt glimlach van Noordman Instruments

Op zoek naar een leuk geschenk maar is dit niet je dagelijkse kost en wil je er geen duizenden euro’s voor kwijt zijn? Schakel de geschenkbedenkers van Fortune Factory in. Met kennis van zaken kleuren ze graag buiten de lijntjes. Je zult hun voorstellen dan ook niet snel in een dikke catalogus terugvinden. Neem de ballen van Noordman…

Zoeken naar een Glimlach

Maurits Noordman van Noordman Instruments, had z’n wensen als scherp op het netvlies. Hoe creëer ik een positieve herinnering aan mijn bedrijf, met een glimlach en hoe breng ik ons nieuwe logo onder de aandacht. Na het uitwisselen van budget, gewenste periode en de markt werd een brainstorm gepland voor een kerstactie.

De ballen van Noordman

Al tijdens deze eerste sessie werd geopperd iets te doen met een kerstbal als aardigheidje. De ballen van Noordman dus. Niet plat, maar van hoge kwaliteit en met een leuke twist. Geheel in bedrijfskleuren en het nieuwe logo als sierlijk grafisch element.

kerstballen hoornaar

Boom cadeau

Om de actie door te trekken vindt de ontvanger een QR-code. Hiermee kan hij zijn presentje upgraden. Op de website van Noordman kun je je eigen Kerstboom reserveren en de overige accessoires zoals lampjes en piek.

Voor de actie zijn 500 kerstbomen beschikbaar. Dus heb je de kerstbal ontvangen en heb je nog niet gereageerd? Wees er dan snel bij. Het aantal bomen is beperkt. Levering eind november.

Geluk.com is verantwoordelijk voor concept en (co)creatie van verpakking, verzending en distributie van de Kerstboompjes.

Noordman Instruments, de klantenblijmakers

Noordman Instruments is een onafhankelijk adviseur in de opticienbranche en biedt een uitgebreid assortiment optiekinstrumenten. Met tientallen jaren ervaring kent Noordman Instruments de behoefte van de Nederlandse opticien. Bij Noordman Instruments draait alles om het blij maken van de klanten. Niet voor niets staat het bedrijf bekend als ‘de klantenblijmakers’