Bedankt voor jullie inzet leid(st)ers!

Bedankt voor jullie inzet leid(st)ers!

Zo Kinderopvang verzorgtĀ al bijna vijfentwintig jaar dagopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar, peuterspeelzalen en naschoolse, buitenschoolse, voorschoolse en tussenschoolse opvang voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. In het totaal vangt de organisatie met ruim 260 personeelsleden circa 2.000 kinderen op verspreid over 38 locaties in Zuid-Holland, West-Brabant en Tholen.

Zo Kinderopvang waardeert de inzet van alle leiders en leidster enorm! En wil hen hier graag voor bedanken. De Dag van de Leidster, dit jaar op 15 september, laten zij niet zomaar voorbij gaan. Ze delen die dag een kleine attentie uit als bedankje voor alle leid(st)ers: een vensterblikje met schoolkrijt.

Het vensterblikje is voorzien van een persoonlijk wikkel. Voor de Dag van de Leidster hebben we standaard ontwerpen in 3 thema's. Zo Kinderopvang koos een samenstelling van twee thema's.

Onze creatieve afdeling helpt je graag met het personaliseren van het wikkel. Geef ons je wensen en wij maken voor jou een passend ontwerp.