• Unieke producten
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

Medium pot met snoepjes

Basisprijs per stuk € 2,01

Een stijlvol en smakelijk geschenk! Plaats een persoonlijke boodschap op het potje.

Dit artikel is helaas tijdelijk niet leverbaar. Wellicht heb je interesse in een klein vensterblikje met snoepjes?

Medium pot met snoepjes

Medium pot met snoepjes cadeau

Deze stijlvolle medium pot met snoepjes staat leuk op een hotelkamer of is een mooi schenk bij een behandeling in een wellness center. De medium pot met snoepjes heeft een luxe uitstraling en zal zeker in de smaak vallen. 

De medium pot met snoepjes is 12-hoekig, is van glas gemaakt en heeft een zilverkleurig deksel. De pot wordt gevuld met ca. 70 gram nostalgische snoepjes. Je kunt kiezen uit een retro fruitmix of een kruidenmix.

Dit potje is iets groter dan het kleine potje met zuurtjes, waardoor jouw relaties nog langer kunnen genieten van de snoepjes! De medium pot met snoepjes is van glas en heeft daardoor een luxe uitstraling. Schenk jouw relaties dit potje met smaakvolle snoepjes en laat hen genieten van de nostalgische snoepjes.

Maak van de medium pot met snoepjes een uniek geschenk door er een eigen ontworpen sticker op te plakken. De sticker wordt middels digital printing 4-c gedrukt en kan helemaal rondom de pot geplakt worden. Wat zet jij op de sticker? Wordt het een persoonlijke boodschap, logo of slogan?

Bekijk voordat je aan de slag gaat met jouw ontwerp eerst even het stramien. Hierin lees je waaraan jouw ontwerp moet voldoen. Kun jij wel wat hulp gebruiken bij het maken van een ontwerp? Vul dan hierboven jouw wensen en/of ideeën in en upload jouw logo. Onze creatieve collega's maken dan speciaal voor jou een ontwerp voor op de medium pot met snoepjes. 

Medium pot met snoepjes

Specificaties

Afmetingen ca. 67 mm hoog, Ø 59 mm
Gewicht 70 gram
Inhoud ca. 70 gram snoepjes
Houdbaarheid 24 maanden
Medium pot met snoepjes

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering:

Voor de bedrukking van de pot wordt eenmalig instelkosten van €121,- in rekening gebracht.

Wij sturen altijd eerst een proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

Medium pot met snoepjes

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Medium pot met snoepjes

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
504 € 2,01
1008 € 1,62
3024 € 1,50
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!