• Unieke producten
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

Dropje in eigen folie

Basisprijs per stuk € 22,85

Met jouw originele en opvallende ontwerp, trek jij gegarandeerd de aandacht! Daarnaast is dit dropje ook gewoon erg lekker

Dropje in eigen folie

Dropje in eigen folie cadeau

Deel dit  dropje in eigen folie uit op beurzen en evenementen als promotiemateriaal! Door jouw unieke ontwerp trek jij gegarandeerd de aandacht van jouw publiek.

Deze flowpack is gevuld met 1 dropje. De dropjes worden per kilo verpakt; er gaan ongeveer 370 stuks in een kilo. Je hebt de keuze uit een wit of transparant folie, beiden kunnen all-over bedrukt worden met jouw eigen ontwerp.

Bedruk het folie bijvoorbeeld met een persoonlijke boodschap en/of bedrijfslogo. Creëer naamsbekendheid met dit dropje in eigen folie, dit is jouw visitiekaartje naar potentiële relaties toe. Maak een uniek, opvallend ontwerp! Durf anders en opvallend te zijn!

Hiernaast vind je het stramien, waarmee je gemakkelijk een eigen ontwerp kunt maken. Heb je wel ideeën, maar moeite met de uitvoering? Onze creatieve collega's helpen je graag bij het ontwerpen.

De genoemde prijzen zijn per kilo en inclusief bedrukking in 1 kleur. Tegen een kleine vergoeding is het mogelijk om het folie in meerdere kleuren te bedrukken. 

Dropje in eigen folie

Specificaties

Afmetingen 50 x 25 mm
Gewicht 1000 gram
Inhoud ca. 370 dropjes (1 dropje weegt ca. 2,7 gram)
Houdbaarheid 18 maanden
Dropje in eigen folie

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering:

Voor de bedrukking van de folie wordt eenmalig instelkosten van €105,- per kleur in rekening gebracht. Daarnaast wordt er een meerprijs per product gerekend, afhankelijk van het aantal gekozen kleuren.

Wij sturen altijd eerst een proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

Dropje in eigen folie

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Dropje in eigen folie

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
75 € 22,85
100 € 20,85
250 € 18,05
500 € 16,90
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!