Zomers genieten: 5 geschenkideeën voor een welverdiende pauze van het werk

Zomers genieten: 5 geschenkideeën voor een welverdiende pauze van het werk

De zomer is een heerlijke periode om te ontspannen, te genieten van de zon en de natuur en om jezelf of je relaties te verwennen met een leuk zomers geschenk. Of je nu op vakantie gaat of de zomer viert in eigen land, er zijn genoeg manieren om de zomer te vieren met een origineel en passend cadeau. In deze blog geven we je 5 leuke tips voor zomerse relatiegeschenken die jij cadeau kunt doen aan jouw klanten of relaties om extra van de zomer te kunnen genieten.

Verkoelend strandpakketZomer pakket verkoeling

Wat is dé plek waar we allemaal in de zomer heen gaan, of het nou in Nederland is of in het buitenland? Juist! Het strand. Wat is het toch heerlijk om in de zon op het strand te liggen of onder de parasol. Maak deze stranddag voor jouw relaties, personeel of klanten nóg beter en verras ze met dit fantastisch pakket gevuld met de ideale artikelen voor een dagje strand.

In deze koeltas zitten diverse artikelen waarmee je extra van de stranddag kunt genieten. De koeltas is groot genoeg om genoeg mee te nemen om de hele dag door te komen. Denk aan drankjes en versnaperingen. Alles blijft goed koud in de koeltas dankzij de tas maar ook zeker dankzij de 2 koelelementen die ook in het pakket zitten. Daarnaast vind de ontvanger slippers, een zonnebril, een hamamdoek en andere optionele versnaperingen in het pakket.

Een zomergeschenk komt extra sterk over wanneer deze voorzien is van een personalisering. Daarom kun je de bovenzijde van de koeltas laten bedrukken met een hele zin. Deze wordt mooi en blijvend op de bovenzijde gedrukt. Zo kan je op een persoonlijke wijze je ontvangers een goede zomer toewensen. Daarnaast kan je ook een persoonlijk en helemaal uniek kaartje aan het pakket toevoegen.


Waterijsjes met eigen logo

Waterijsjes met eigen ontwerp

Een zomergeschenk hoeft helemaal niet groots en prijzig te zijn. Met een persoonlijk geschenk dat past bij de gelegenheid kom je al heel erg ver en laat je al een mooie indruk achter. Op zoek naar een mooi promotioneel zomergeschenk voor klanten om weg te geven bij een bestelling in de zomer? Bestel dan gauw deze waterijsjes met eigen ontwerp.

Deze ijsjes komen in vele verschillende smaken en zijn in kleine en grote oplages te bestellen voor een goede prijs. Een ideaal zomergeschenk om in zetten bij jouw zomerse promotionele actie. Je laat een verkoelende en leuke indruk achter bij de ontvangers.


Hangmat met eigen logo

Hangmat eigen logo1

Hangmat eigen logo 2

Heerlijk op de camping of in de tuin in de schaduw een boek lezen of een middagslaapje doen? Dat doe je in de zomer natuurlijk het allerlekkerst in een echte hangmat. Deze hangmat hang je gemakkelijk op waar jij dat wilt en kan je overal mee naar toe nemen. Wat deze hangmat een leuk zomergeschenk voor relaties maakt? Je kunt de hangmat, en de opberghoes, bedrukken met jouw logo en bedrijfsnaam. Deze bedrukking is volledig in kleur en is niet te missen.


SangriaatjeSangriaatje

Schijnt de zon lekker in de tuin en is het tijd voor een verfrissend drankje? Pak de sangria dan maar uit de kast. De zoete smaak van het fruit geeft je een echt zomers gevoel. Dit Sangria pakket bestaat uit alles wat je nodig hebt om je eigen Sangria te maken en wordt verpakt in een prachtige wijnkist met een all-over custom bedrukking op het deksel.


Mojito kweekpakketMojito pakket

Wie houdt er niet van cocktails in de zomer? Deze zijn bovendien extra lekker wanneer je de cocktail helemaal zelf hebt gemaakt. Dit gun je toch iedereen. Dit zomergeschenk bestaat uit een kweekpakket met alles erin dat je nodig hebt om zelf je eigen mojito te maken. Het pakket wordt verpakt in een zomerse verzenddoos en is via de post te versturen naar je relaties. In de zomerse verzenddoos verstop je een unieke persoonlijke kaart.