Wat geef jij personeel cadeau met Pasen? 6 leuke geschenken

Wat geef jij personeel cadeau met Pasen? 6 leuke geschenken

Pasen kruipt dichterbij. Een heerlijke tijd waarin personeel ook eens verwend mag worden. De keuze is reuze en het blijft toch lastig kiezen welk cadeau nou het meest gepast is. We helpen je hiermee op gang door je een aantal leuke en/of lekkere geschenken op een rijtje te zetten. Het perfecte cadeau kiezen blijkt na het lezen van de onderstaande ideeën een eitje!

  1. Paaseitjes in vogelhuisje

       Paaseitjes in vogelhuisje

Kies er bijvoorbeeld voor dit leuke vogelhuisje gevuld met heerlijke chocolade eitjes weg te geven. Paaseitjes mogen natuurlijk absoluut niet ontbreken tijdens Pasen. Het huisje, dat ook nog eens buiten opgehangen kan worden vanwege zijn waterbestendig materiaal, is enorm geschikt als leuk paasgeschenk. Personaliseer het kaartje dat erbij zit om de gift persoonlijker te maken. Met de juiste verpakking worden paaseitjes omgetoverd tot een fantastisch paasgeschenk.

  1. Paastaart in verzenddoosjePaastaart in verzenddoosje

Een heerlijk taartje in een verzenddoosje. Door dit doosje is het cadeau geschikt om met de post te versturen. Verzend zo makkelijk een Paasgeschenk naar al je klantrelaties. Kies uit de heerlijke smaken of kies een mix van verschillende smaken geheel naar jouw keuze. Het taartje kan uitstekend gedeeld worden. Het doosje en een persoonlijke kaart zijn te personaliseren, als dat geen origineel cadeau is!

  1. Jute paaszakje met bloembollenjute paaszakjes met bloembollen-3 formaten

Wil je iets leuks geven waarmee je echt origineel bent? Kies dan bijvoorbeeld voor een jute paaszakje met bloembollen. Met dit geschenk kom je niet alleen heel origineel uit de hoek, maar ook nog eens heel milieubewust! Van deze fleurige voorjaarsbloemen word iedereen blij. Door de prachtige bloemen word iedereen op een leuke manier herinnerd aan jouw geschenk!

  1. Weckpot met paaseitjesPaaseitjes in weckpot

Paaseitjes mogen echt niet ontbreken met Pasen. Met dit heerlijke geschenk geef je heerlijke paaseitjes weg. Naast de leuke eitjes is de weckpot ook nog eens heel erg leuk. Nadat de eitjes op zijn kan deze opnieuw gevuld worden met lekkernijen. En door de stickers van jouw bedrijf of organisatie op de pot krijg je zo gedurende een lange tijd exposure. Zo is dit geschenk heel lekker en leuk voor de ontvanger maar heeft ook de gever er zeker profijt van.

  1. Paastaart in blikPaastaart in blik

Als je iets wilt geven wat heel lekker is maar ook een blijvend effect heeft is de paastaart in blik enorm geschikt. In het blik zit een heerlijke paastaart waarvan de smaak te kiezen is en de deksel van het blik kan extra persoonlijk worden met een prachtig eigen ontwerp. Een mooi blik wordt immers niet snel weggegooid!

  1. Geluksvogel paaspakketGeluksvogel paaspakket

Laat zien dat bij jou los van je personeel de natuur ook belangrijk is. Verwen de geluksvogels binnen en buiten. Enorm leuk om weg te geven aan je personeel!