Nieuwe kerstgeschenken voor 2018, verras personeel en relaties

Nieuwe kerstgeschenken voor 2018, verras personeel en relaties

De decembermaand komt er weer aan. Tijd om aan kerstgeschenken voor personeel of juist relaties te gaan denken. Na een lange zomer wordt het toch echt kouder buiten en de temperaturen bereiken het vriespunt. De feestdagen zijn inzicht en je wilt leuke kerstcadeaus kopen. We laten je graag de kerstgeschenken zien die wij in 2018 nieuw aan ons assortiment hebben toegevoegd.

Chocolade kerstballen

chocolade kerstballen

Een erg leuke toevoeging aan ons assortiment: de chocolade kerstballen. Wij drukken jouw logo af op de folie van deze chocolade kerstballen. Het resultaat? Branding van jouw bedrijf of organisatie tot in de woonkamer van de ontvanger! Hoe gaaf is het als jouw kerstballen bij de mensen thuis in de kerstboom hangen? Kinderen of gasten krijgen ze aangeboden voor een genietmomentje. Je kunt ze natuurlijk ook op het werk ophangen. Al moet je dan wel minimaal 1050 balletjes plaatsen. Geen probleem bij voldoende werknemers. Desgewenst kunnen wij de kerstballen ook in een doos leveren. Vraag naar de mogelijkheden.

Bekijk de Chocolade kerstballen »

Chocolade kerstboom met opdruk

chocolade kerstboom

Sinterklaas heeft chocoladeletters, maar de kerstman komt nu met een chocoladeboom gemaakt van heerlijke Belgische chocolade. Het formaat van de welbekende letter maar dan dus in boomvorm. De chocolade kerstboom bedrukken wij met een ontwerp dat jij zelf kunt vormgeven. Voldoende ruimte voor jouw logo, een persoonlijke tekst en eventueel een volledige huisstijl. Weer eens wat anders om weg te geven met kerst.

Meer weten? Hier vind je de Chocolade kerstboom »

Kerstthee, diverse cadeauverpakkingen

[caption id="attachment_3576" align="alignnone" width="600"]Luxe kerstthee glazen buisje Dit is onze kerstthee in glazen buisje, met eigen ontwerp kaartje. Wij hebben nog veel meer leuke verpakkingen voor onze kerstthee, samengesteld door de sommelier.[/caption]

Santa’s Choice is de kerstthee op ons verzoek samengesteld door de theesommelier. Verse kwalitatieve thee die je mee terugneemt naar de kerstdagen van weleer. Verras je personeel of ontvangers met dit unieke kerstgeschenk. Een geheel nieuw theeaanbod waarbij je kunt kiezen uit diverse soorten leuke verpakkingen. Geschenkdozen, postgeschikte doosjes, glazen buisjes, kokertjes en theeblikken. Neem zelf eens een kijkje!

Bekijk ons theeassortiment »

Smulband

smulband

Een heerlijke smulband voor tijdens de feestdagen. Lekker bij de koffie of thee. Deze chocolade tulband is om je vingers bij af te likken en bezorgd de ontvanger zeker een geluksmoment. De tulband wordt afgewerkt met caramelzeezout.

Je kunt de kerstsmulband afmaken met een persoonlijke kaart. Je kunt het ontwerp van de kaart helemaal zelf vormgeven. Je kunt er ook voor kiezen om jouw logo en tekst naar ons te sturen, onze grafische specialisten maken een mooie kaart die aansluit op je huisstijl.

Meer informatie over de smulband »