Kauwgom bedrukken in diverse soorten en maten

Kauwgom bedrukken in diverse soorten en maten

Kauwgom bedrukken kan op diverse manieren. De mogelijkheden van een mooie bedrukking zitten met name in het bedrukken van de verpakking van de kauwgom. In de verpakkingen is enorm veel variatie mogelijk maar bij kauwgom wordt vaak gekozen voor een 'standaard pakjes'. Op deze pagina zetten we diverse soorten en maten uiteen die je van een eigen design kunt voorzien. Heb je andere ideeën? Laat het ons gerust weten. Wij denken graag mee om samen een perfect product te realiseren!

Standaard kauwgom pakjes met bedrukking

Pakje kauwgom bedrukken

Het welbekende kauwgompakje kun je voorzien van een geheel eigen full colour bedrukking. Je hebt hierbij de keuze uit een pakje Sportlife kauwgom of een ander pakje. Deze kauwgompakjes bevatten 12 stuks.  De Sportlife kauwgom kunnen wij al vanaf 100 stuks leveren! Het kauwgompakje is leverbaar vanaf 500 stuks.

Bekijk hier beide producten:

Je kunt ook gaan voor een kleine pakje kauwgom. Deze bevat in plaats van 12 stuks slechts 6 stuks, wat leidt tot een voordeligere prijs. Deze kleinere pakjes met bedrukking zijn te bestellen vanaf 500 stuks.

Pakje kauwgom 6 stuks

Kauwgom in bedrukt blikje

bedrukt blikje kauwgom

Een leuke variant op het standaard pakje en zeker ook een originele weggever is het bedrukte blikje met kauwgom. Ook de bedrukking van dit blikje is full colour en kun je helemaal zelf vormgeven. Overigens kunnen wij je hier ook mee helpen. Heb je een leuk idee? Onze grafische vormgevers werken het voor je uit. Dat kan niet alleen bij dit blikje maar bij alle producten!

Nog veel meer mogelijkheden

Naast deze drie producten hebben wij nog veel meer mogelijkheden! Bekijk alle mogelijkheden voor kauwgom met bedrukking of overweeg eens de vele opties die wij bieden voor pepermunt met bedrukking. Wil je liever persoonlijk advies? Neem dan gerust contact met ons op voor persoonlijk advies! Met veel creatieve ideeën en ervaring met geschenken en give-aways helpen wij je graag verder!