• Unieke producten
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

Blikje met kauwgom

Basisprijs per stuk € 1,36

Een leuk weggevertje op beurzen of evenementen. Trek de aandacht met jouw unieke design op dit blikje!

Blikje met kauwgom

Blikje met kauwgom giveaway

Ga je binnenkort naar een beurs en ben je nog op zoek naar promotie materiaal?
Trek de aandacht van bezoekers met dit blikje met kauwgom. Het deksel van dit blikje kan bedrukt worden met jouw unieke ontwerp!

Het blikje wordt gevuld met ca. 20 gram suikervrije kauwgom. Dit bilkje met kauwgom is verkrijgbaar in verschilende kleuren. Welke kleur past bij jouw bedrijf?

Natuurlijk wil je de aandacht trekken of een persoonlijke boodschap overbrengen. Bedruk daarom het deksel van dit blikje met kauwgom!  Wat dacht je van een slogan of het bedrijfslogo? Kies voor iets waardoor de bezoekers weer aan jouw bedrijf zullen denken!

Ben je zelf creatief, upload dan gemakkelijk hierboven jouw ontwerp! Bekijk van te voren wel eerst het stramien, dan weet je zeker dat jouw ontwerp aan alle eisen voldoet.
Heb je wel ideeën, maar vind je zelf ontwerpen lastig? Onze creatieve collega's helpen je graag bij het maken van een uniek ontwerp voor jouw blikje met kauwgom!

De genoemde prijzen zijn gebaseerd op bedrukking in 1 kleur. Het blikje met kauwgom kan ook worden bedrukt in 1-4 kleuren. 

Door het formaat is het blikje met kauwgom gemakkelijk overal mee naar toe te nemen. Schenk jouw relaties deze verfrissende kauwgom, wij weten zeker dat dit blikje vaak te voorschijn gehaald zal worden!

Blikje met kauwgom

Specificaties

Afmetingen Ø 50 x 16 mm
Gewicht 20 gram
Inhoud ca. 20 gram kauwgom
Houdbaarheid 12 maanden
Blikje met kauwgom

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering:

Voor de bedrukking van het blikje wordt eenmalig instelkosten van €105,- in rekening gebracht. Daarnaast wordt er een meerprijs per product gerekend, afhankelijk van het aantal gekozen kleuren.

Wij sturen altijd eerst een proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

Blikje met kauwgom

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Blikje met kauwgom

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
600 € 1,36
1050 € 1,31
2100 € 1,26
5100 € 1,21
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!