Blijf top-of-mind bij uw klanten met deze 5 zomergeschenken

Blijf top-of-mind bij uw klanten met deze 5 zomergeschenken

De zomer is een perfecte tijd om uw klanten te laten zien dat u aan ze denkt. Met een zomers relatiegeschenk blijft u top-of-mind bij uw klanten en kunt u tegelijkertijd uw waardering laten blijken. Op Geluk.com heb je de keuze uit een ruim assortiment aan unieke, verrassende en lekkere zomer relatiegeschenk die u kunt geven aan medewerkers, klanten of andere zakelijke relaties.

1. Koeltas mediKoeltas medi

Een echte koeltas in medium formaat, rijkelijk gevuld met verschillende leuke en lekkere zomerproducten. De inhoud van de koeltas zal zeker in de smaak vallen bij elke ontvanger. De koeltas kun je personaliseren naar wens door een A5 kaart toe te voegen met hierop een persoonlijk boodschap en ontwerp.
Deze koeltas bestellen met een andere vulling? Neem contact op, we helpen je graag verder!


2. Kleine slipper met frisse inhoudKleine slipper

Op zoek naar een klein geschenk om bijvoorbeeld mee te geven aan klanten in de warme zomermaanden? Dit kleine slippervormige blik is daar enorm geschikt voor. Het blik wordt gevuld met snoepjes in de vorm van heerlijke ijsjes. Te personaliseren met een custom tag die aan het slipperblikje wordt vastgemaakt.


3. Waterijsje met eigen ontwerpWaterijsje met eigen ontwerp

Wat is er onmisbaar in de zomer? Verkoelende ijsjes natuurlijk! Trakteer je klanten en personeel op meerdere verkoelende waterijsjes in alle kleuren van de regenboog. De verpakking van de waterijsjes wordt bovendien bedrukt met een eigen ontwerp, zo blijf jij zeker top-of-mind bij jouw klanten deze zomer!


4. Hamam-ontspanHamam ontspan

Het perfecte geschenk om even te ontspannen en bij te komen, ideaal voor warme dagen of op het strand. Een brievenbusdoosje dat te versturen is naar verschillende adressen wordt gevuld met een hamamdoek in kleur naar keuze, verkoelende cocktail ijsjes van 24ICE en een optionele persoonlijke kaart.


5. Vrolijk biertjeVrolijk biertje

Lig je heerlijk in een zwembad in de tuin of op vakantie? Dan mag dit geschenk zeker niet ontbreken. Een volledig gepersonaliseerd blik, met custom label en bedrukking, wordt gevuld met een verrukkelijk speciaal biertje van Kompaan en een opblaasbare bekerhouder in de vorm van een donut (meerdere vormen beschikbaar).