7 tips voor voorjaarsgeschenken om weg te geven aan personeel en relaties

7 tips voor voorjaarsgeschenken om weg te geven aan personeel en relaties

De donkere dagen worden minder en de vogels fluiten weer in de ochtend en dat betekend maar één ding: het voorjaar zit er weer aan te komen. Wil jij het voorjaar goed beginnen door je personeel of relaties een kleinigheidje te geven? In deze blog vind je zeven geschenken die ideaal en vooral ook lekker zijn om weg te geven in het voorjaar.

1. Kweekreep Watermeloen Kweekreep watermeloen

In de zomer is watermeloen een heerlijke soort fruit. Geef daarom je personeel net voor de zomer deze kweekreep.  Zo kunnen ze aan de slag gaan met dit heerlijke fruit. Het handige aan een kweekreep is, is dat het een kant-en-klare kweekset is. Het enige wat je nodig hebt om de meloen te kweken is water. Klik op de button voor meer informatie over het product.

2. Wine not?Zomerpakket - Wine not

Het lekkere weer komt er weer aan dus Wine not? Dit super leuke pakketje met een heerlijk wijntje erin en verschillende lekkernijen is toch perfect om te geven. De lekkernijen die je kan vinden zijn heerlijke borrelnootjes, een Tony’s Chocolonely Melk hazelnoot reep en M&M’s Peanut. Super leuk pakketje om je personeel mee te verrassen. Je kan ook een kaartje toevoegen. Deze kan je personaliseren, hierdoor maak je het pakketje een stuk persoonlijker.

3. Choco zonnebloemen in jute zakje

zonnebloem kweekset jute zak

Zonnebloemen horen helemaal bij het voorjaar. Hoe leuk zijn deze chocolade zonnebloemen? Dit is een super leuk geschenk om te geven. De chocolade zonnebloemen zitten in een plastic zakje verpakt en daar om heen zit nog een leuk

jute zakje. De zonnebloemen zijn voornamelijk gemaakt van witte chocolade met een druppel bruine chocolade. Aan het jute zakje kan je nog een persoonlijk kaartje laten hangen. Deze kan je helemaal zelf personaliseren. Wil je graag een gepersonaliseerd kaartje eraan, maar weet je niet precies wat? Geen probleem, geef je wensen door en wij gaan aan de slag voor een mooi ontwerp.

4. Chocola door de bus

Het voorjaar is om precies te zijn vanaf 20 maart tot 21 juni. Pasen valt dit jaar op 9 april. Dit betekent dat een paasgeschenk ook super leuk is om te geven. Dit paasgeschenk is een leuke verrassing wat je zo kunt laten bezorgen op jouw ontvanger(s) deurmat. Dit paasdoosje is gevuld met speciale M&M's paaseitjes met twee lekkere Tony Chocolonely repen en naast dat is er ook een mix van massieve paaseitjes. Je kunt het ook laten personaliseren door een vrolijke paaskaart toe te voegen. Met deze vrolijke paaskaart wens je de ontvanger(s)op een leuke manier een vrolijk Pasen toe!

5. Gietertje met eieren

Hier een simpel paasgeschenk, maar wel heel erg leuk om te zien en uiteraard om op te eten. Je kan kiezen tussen massieve en praline paaseitjes. Dit is een simpel geschenk, maar toch heel leuk. Wil je alle paasgeschenken bekijken? Bekijk dan het gehele assortiment door op de button te klikken.

6. Taartje in bloemenverzenddoosje

Je personeel verrassen met een taartje kan nooit kwaad. Dit taartje zit verpakt in een super vrolijk verzenddoosje. Het doosje heeft verschillende kleuren bloemen op het doosje staan. Super leuk voor in het voorjaar. Je hebt keuze uit vier verschillende taartjes: Roomboter, Appeltaart, Noten en Schwarzwalder.

7. Borrelbroodpakket

Als laatste het borrelbroodpakket. Dit is een blik met allerlei lekkernijen. Het blik kan bedrukt worden. In het blik zit een mix voor Pineut focaccia borrelbrood, Polli Pesto a La gesnovese 190 gram, Hummus spread 25 gram en Tuna spread 25 gram. Bij het broodmengsel hoef je alleen water toe te voegen. Super makkelijk te maken dus. Wil je alle voorjaarsgeschenken bekijken? Klik op de button hieronder!