5 unieke cadeau-ideeƫn om uw schoonmaker te bedanken op de Dag van de Schoonmaker

5 unieke cadeau-ideeƫn om uw schoonmaker te bedanken op de Dag van de Schoonmaker

De Dag van de Schoonmaker is een evenement dat jaarlijks terugkeert op 15 juni. Schoonmakers zijn vaak onzichtbaar en helaas ondergewaardeerd. Ze zorgen elke dag voor een schone en hygiƫnische omgeving in onze huizen, kantoren, scholen en op andere plekken. Schoonmakers verdienen onze dankbaarheid en respect voor hun harde werk, grijp de Dag van de Schoonmaker dit jaar om dat duidelijk te maken.

Dag van de SchoonmakerDag van de Schoonmaker foto

Schoonmaak is van alle tijden en sinds 2016 vieren we elk jaar op 15 juni de Dag van de Schoonmaker. De organisatie van de Dag van de Schoonmaker roept schoonmaakbedrijven en opdrachtgevers op om alle schoonmaakmedewerkers door de het hele land op deze dag in het zonnetje te zetten en te overladen met complimentjes en een cadeautje als bedankje voor de zeer waardevolle werkzaamheden.

Op de Dag van de Schoonmaker worden meer dan 200.000 schoonmakers en specialistische reinigers, zoals glazenwassers, gevelreinigers, vloeronderhoudsmedewerkers, huishoudhulpen, cleanroom en industrieel schoonmakers in het zonnetje gezet. Het is de dag waarop we onze waardering en respect uitspreken naar deze groep werknemers.

Geschenk voor de Dag van de Schoonmaker

In dit blogbericht geven we je 5 unieke cadeau-ideeƫn waarmee je schoonmakers op een leuke manier kunt bedanken voor hun inzet. Deze cadeaus zijn niet alleen erg leuk om te geven, maar ook heel leuk om te krijgen. Bovendien is elk geschenk volledig te personaliseren. Zo kan je je waardering heel goed over laten komen door een cadeau weg te geven met een custom ontwerp (inclusief huisstijl en logo) en persoonlijke boodschap.

Mercikaart voor schoonmakersMerci kaart dag van de schoonmaker

Iemand bedanken voor zijn of haar harde werk en inzet doe je met Merci op een leuke maar zeker ook heel erg lekker manier. Dit doosje met Merci chocolaatjes wordt gepersonaliseerd met een unieke kaart. Deze kaart wordt aan twee zijden bedrukt met een ontwerp, stijl, logo en tekst naar keuze. Het is dus mogelijk om voor elke schoonmaker een persoonlijke boodschap op de kaart te zetten, omringd door de huisstijl van jouw organisatie.


Recht uit 't hartRecht uit t hart

Een geschenkje dat recht uit het hart komt waarmee je echt je dankbaarheid kunt tonen. Dit cadeau bestaat uit de leuke snoephartjes met hierop een krachtig woord en de unieke 'Recht uit 't hart' Tony's Chocolonely reep. Je hebt de keuze uit verschillende vullingen en het geschenk is te personaliseren met een tag.


Leafplantje in emmertjeLeafplantje hart voor schoonmakers

Schoonmakers werken 'hart' en verdienen enorm veel waardering. Geef ze daarom dit echte leafplantje in de vorm van een hartje. Op de topkaart is plek voor een eigen ontwerp en boodschap. Dit geschenk is leuk te combineren met een krachtige spreuk zoals 'Een hart voor ...' of 'Jij werkt met hart en ziel', etc.


Celebrations in blikjeCelebrations voor schoonmakers

Een geschenk dat snel vergaat is toch zonde. Kies daarom voor een mooi persoonlijk blik gevuld met celebrations, of iets ander lekkers naar keuze. Het blik is te personaliseren met een bedrukking op het deksel en een custom label. Hulp nodig met ontwerpen? Onze grafische afdeling staat voor je klaar.


Kweekreep bloemenKweekreep bloemen

Waardering doet groeien. Geef daarom deze leuke kweekreep cadeau aan schoonmakers. Deze kweekreep is gemakkelijk te planten en er groeien tientallen prachtige bloemen uit in verschillende kleuren. Dit 'groene' geschenk past goed bij de tijd en wie houdt er nou niet van mooie bloemen in de tuin?


Dag van de Schoonmaker geschenkadvies

Heb je vragen over onze geschenken of wil je een balletje opgooien voor een geschenk buiten ons assortiment om? We gaan de uitdaging graag met je aan. We staan je te woord voor al je vragen en helpen je ook graag aan een volledig uniek geschenk voor de Dag van de Schoonmaker. Er is vaak meer mogelijk dan je denkt ...

Advies nodig? Je kunt altijd vrijblijvend contact opnemen!