Welke bedrijven nemen deel aan Dag van de Bouw?

Welke bedrijven nemen deel aan Dag van de Bouw?

De dag van de bouw, een open dag in Nederland waarop het publiek de mogelijkheid geboden krijgt om bouwprojecten en -locaties te bezichtigen die normaal afgesloten zijn. Tijdens deze dag kan je een kijkje nemen achter de schermen bij een project in de buurt. Zodat kennis gemaakt kan worden met de vele facetten van de bouw. Het is een initiatief van Bouwend Nederland, de vereniging van bouw- en infrabedrijven en de 5000 (!) aangesloten bouwbedrijven. Deze dag vond voor het eerst plaats in 2006. Dit jaar valt de dag van de bouw op zaterdag 15 juni.

Wat voor bedrijven nemen deel aan de dag van de bouw?

Een groot aantal bedrijven nemen deel aan de dag van de bouw. Ze stellen voor één dag een project open voor publiek en nodigen iedereen uit een kijkje te nemen. Het gaat hierbij om grote projecten die kilometers aan oppervlakte bevatten, maar ook om kleinschaligere projecten zoals een boerderijcomplex.

Neem een kijkje op de website en maak kennis met alle bouwprojecten die je kunt bezoeken.

Komt jouw bedrijf in aanmerking voor de dag van de bouw?

Is jouw bouwbedrijf bezig met een mooi project en wil je dit project laten zien aan iedereen? Dit kan door je project aan te melden op de site (debouwmaakthet.nl), daarmee laat je weten dat jouw project meedoet aan de dag van de bouw!

Een passend presentje voor de dag van de bouw

Organiseert jouw bedrijf een open dag bij een project? Dan is het misschien een goed idee om naast alle leuke informatie ook nog een presentje mee te geven. Hiermee kun je naast iets leuks en/of lekkers weg te geven ook nog van de situatie gebruik maken en meer bekendheid voor jouw bedrijf verwerven. Geef bijvoorbeeld iets dropjes weg in een zakje met een prachtig gepersonaliseerd topkaartje of een energy drink blikje met eigen wikkel weg!

Bekijk al onze geschenken voor de dag van de bouw »