Scoor de leukste EK geschenken!

Scoor de leukste EK geschenken!

Nog maar twee weken en dan is het eindelijk zo ver: het EK 2024. Dit jaar zijn we er onder leiding va Frenkie de Jong en Ronald Koeman opnieuw bij. Nu de straten langzaam oranje kleuren en je op televisie niet meer om de oranje reclames heen kan, is het echt zo ver: de oranje koorts stijgt. Zijn jouw collega’s nou helemaal voetbalgek? Of wil je deze zomer scoren met een geschenk dat inspeelt op het moment? Ga dan voor een EK geschenk. Wij geven bij deze de voorzet met vier originele geschenken.

EK Pakket LuxeEK pakket luxe

Wil je nu het Nederlands Elftal er eindelijk weer bij is helemaal uitpakken in de oranje sferen. Ga dan voor het EK pakket luxe. Hier zit alles in wat je nodig hebt voor een oranje voetbalfeest. Zeker wanneer jouw collega’s, klanten of overige relaties een avondje organiseren waarin ze het Nederlands Elftal gaan kijken met vrienden en familie is dit het meest geschikte pakket.

In de opstelling van dit pakket vind je 11 top producten terug. Als keeper een oranje waaier. Op de rechts- en linksback positie vind je twee blikjes Fanta Orange terug. Met deze verfrissende spelers kun je blijven gaan. Centraal in de verdediging staat een zak Lays Chips strong, daar komt een aanvaller niet zomaar doorheen. Op het middenveld vind je 2 blikjes Brand IPA, een oranje strandbal en Duyvis Borrelnootjes Provençale. Die laatste is een speler die we kennen om zijn krokante skills. In de aanval staan 2 oranje juichsticks en een oranje hawaii krans die bij ieder doelpunt ongelofelijk goed kunnen juichen.


EKaakjes

Speciaal voor het EK-voetbal: Onze 'EKaakjes'! De koekjes zijn speciaal ontwikkeld voor het EK van 2024 dat wordt gehouden in Duitsland. Het is mogelijk de doos en de EKaakjes te voorzien van eigen logo.


EK-shopperEK shopper

Noem een betere combinatie dan voetbal een bier? Nu er eindelijk weer een toptoernooi is waar het Nederlands Elftal bij is, mogen de oranje biertjes natuurlijk niet ontbreken. Zo wordt het zeker een smakelijk feestje. In dit biertasje vind je vier heerlijke Brand IPA-biertjes terug, die zeker goed smaken tijdens een wedstrijd van Nederland. Met de Oranje Hawaii krans en de Oranje nootjes kan het EK beginnen. Het leuke aan dit geschenk is dat het tasje nog her te gebruiken is. Zo hebben jouw relaties nog heel lang plezier van dit presentje.


Voetballetjes in kraft zakjekraft zakje met chocoladevoetballetjes

Dit geschenk brengt de bal echt aan het rollen. Wie houdt er nou niet van een zak vol chocolade? Met dit kraft zakje gevuld met chocolade voetballetjes scoor je net als de spitsen van het Nederlands elftal. Een perfect relatiegeschenk voor tijdens het EK. Hier maak je iedere voetbalsupporter blij mee.


Personaliseer je EK geschenken

Om jouw EK geschenk helemaal af te maken is het leuk om het te personaliseren. Bij de oranje geschenken is het mogelijk om een persoonlijke kaart, sticker of topkaartje toe te voegen. Deze kan je opmaken in een voetbal/oranje/EK thema. Jouw geschenk zal dan helemaal in goede aarde vallen. Laat het EK maar beginnen. Oranje boven!

Bekijk ook onze overige EK geschenken.