''Pieken met Kerst'' 2019 in Gouda

''Pieken met Kerst'' 2019 in Gouda

Ook dit jaar komt Fortune Factory met een “Pieken met Kerst” Event. Het programma van vorig jaar in het monumentale theater ‘t Pand in Gorinchem met als speciale gast Thijs Lindhout (thema- Geluk), krijgt in 2019 een vervolg. Dit jaar is gekozen voor “Goudasfalt” in Gouda. Het rauwe, industriële van Goudasfalt, vormt op vrijdag 29 november het perfect decor voor de show van Hans en Steven Kazàn . In augustus wisten ze met hun optreden op Lowlands nog een onvergetelijke indruk achter te laten.

NETWERKEN

Socializen met vrienden en collega’s. In een relaxte Christmas setting. Geniet van het Hollandse stamppotten buffet. Kruip gezellig rond een van de vuurplaatsen of verwarm je aan de Glühwein bar. Bezoek de Goudse Bierbrouwerij die tevens op het terrein gevestigd. Tijdens een proeverij kom je alles te weten over het brouwproces.

KampvuurDrink

 

VEROVEREN EN BETOVEREN

Met flink wat humor & magie doen Hans & Steven Kazàn je tips en trics aan de hand waarmee ook jij jezelf transformeert tot een klant-magneet. Volgens Hans draait het er in het leven niet om wat je doet, maar hoe je het doet… Dat hij daarbij kan putten uit een ruime ervaring, als entertainer, goochelaar en ondernemer mag bekend zijn. Zijn zoon Steven Kazàn heeft op Social Media met ludieke filmpjes inmiddels een ruime fanbase opgebouwd en zorgt voor de comic-touch. Live muziek na de ‘magische’ presentatie gezellige (live) muziek in het theatercafé of speel mee met Het Pieken met Kerstspel.

VOOR WIE?

Voor iedereen uit het bedrijfsleven. Alle klanten, relaties van Fortune Factory. Ontvangst en netwerken vanaf 17.00 uur.

PIEKEN MET KERSTSHOW

Op vrijdag 29 november 2019 - Business Edition De business edition wordt een compleet avondprogramma. Geschikt om relaties uit te nodigen voor een geweldige avond.
  • bierproeverij en uitleg
  • winterbuffet
  • drankjes tijdens buffet
  • show Hans en Steven Kazàn
  • afterparty inclusief live muziek
Aanwezig zijn tijdens de Pieken met Kerstshow van Fortune Factory op 29 november? Bestel je kaartjes direct online » Stuur een mailtje met je motivatie en wij laten je weten of het gaat lukken via: erik@geluk.com. Op woensdag 27 november 2019 Show Hans en Steven Kazàn op 27 november (zonder eten/drinken) bespreek je kaarten via www.theaterbakkerheij.nl Theaterbakkerheij