Op zoek naar een origineel kerstcadeau? Wij zijn je van dienst!

Op zoek naar een origineel kerstcadeau? Wij zijn je van dienst!

Wil je dit jaar een verrassend en origineel kerstcadeau weggeven aan personeel of relaties? Jaarlijks updaten wij ons assortiment met nieuwe en originele kerstgeschenken. Deze geschenken ontwikkelen wij zelf van idee tot geschenk. Altijd bieden wij de mogelijkheid om je tekst, logo of huisstijl op te nemen in het ontwerp. Wij presenteren je een aantal van onze nieuwste kerstgifts in dit artikel. Maar je kunt ook zoeken in ons totale kerstassortiment.

Boom in glazen buisje

kerstboomstekje_in_glazen_reageerbuisje

Het kerststekje dat bij voldoende aandacht groeit. Want alles wat je aandacht geef groeit. Of het nou om personeel of zakenrelaties gaat. Dit jaar hebben wij het stekje in een nieuw jasje gestoken. Het glazen buisje gesloten door een leuke kurk. Aan het buisje hang je natuurlijk een gepersonaliseerd kaartje. Een leuk én duurzaam geschenk.

Bekijk Boom in glazen buisje »

Mini Europallet Kerst

europallet rudolf

Een mini Europallet van niemand minder dan de kerstman. Kies zelf de vulling van de Europallet met diverse heerlijke opties. Kies ons standaard ontwerp met bijvoorbeeld jouw tekst en logo of ga voor een geheel eigen ontwerp op de pallet. Maak het geheel af en extra gezellig door echte stro in het palletje toe te voegen.

Bekijk de mini Europallet Kerst »

Hot Chocolate Kit in rechthoeking blik

hot_chocolate_kit_a5-marshmallows

Een hip geschenkblik gevuld met de ingrediënten voor een heerlijke hot chocolate kit. Deze kan gemaakt worden met pure chocoladedruppels en daarnaast mini marshmallows of caramelblokjes. Een perfect geschenk voor in de decembermaand. Het blik kan bedrukt worden en om het blik plaatsen wij een gepersonaliseerde banderol. Merry Christmas!

Bekijk de Hot Chocolate Kit »

Per post: Golden Christmas Bars

goldbar-doosje-kerst

Leuk om uit te delen maar ook uitermate geschikt om per post op te sturen naar relaties. De Golden Christmas Bars. Aan de binnenkant van dit leuke verzenddoosje zit naast de gouden chocolade bars ook een kaart bevestigd. Deze kaart kun je zelf vormgeven. Jouw eigen tekst, logo of hele ontwerp plaatsen wij voor je op de kaart. Zo stuur jij een geschenk dat bij relaties op de deurmat belandt!

Bekijk de Golden Christmas Bars »

Kerstgeschenk op maat

Wordt je enthousiast van onze ideeën en cadeaus maar zit jouw perfect kerstcadeau er nog niet tussen? Neem contact met ons op! Onze adviseurs werken graag een origineel cadeau voor je uit. De inhoud en vormgeving worden gebaseerd op jouw wensen en budget. Vraag persoonlijk advies aan en wij komen er binnen een dag bij jou op terug. Of neem even contact op per telefoon: 078 890 77 66