Golden Christmas Bars

Basisprijs per stuk € 5,45

Jij bent goud waard of onze samenwerking is goud waard! Vertel het met de Golden Christmas Bars. Een postgeschikt doosje, gevuld met 8 chocolade goudstaafjes.

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: ai, eps, pdf, jpeg, jpg, png, psd

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: ai, eps, pdf, jpeg, jpg, png, psd

Golden Christmas Bars

Golden Christmas bars in een postgeschikte verpakking - v.a. 50 stuks

Jij bent goud waard of onze samenwerking is goud waard! Vertel het met de Golden Christmas Bars. Een postgeschikt doosje, gevuld met 8 chocolade goudstaafjes. Verras klant en collega met dit cadeautje, bezorgd door de brievenbus.

Het geschenkdoosje met goudstaafjes is te personaliseren door middel van een kaartje, die wij aan het doosje toevoegen. Het kaartje geeft jou genoeg ruimte voor een persoonlijke boodschap. Voeg een logo toe en maak de kaart volledig naar eigen ontwerp op.

Gebruik de werktekening om je eigen ontwerp kaart in op te maken. Hulp nodig? Geef je wensen en ideeën aan ons door, dan maakt ons creatieve team voor jou een passend ontwerp.

Bij grote aantallen is het zelfs mogelijk om een volledig eigen ontwerp geschenkdoosje te laten drukken. Vraag voor deze optie even een offerte aan, dan bespreken we samen de mogelijkheden en maken wij een offerte op maat.

Goudstaafjes per post

Wil je de goudstaafjes per post verzenden? Naar al je klanten en relaties bijvoorbeeld. Wij nemen de verzending graag uit handen en verzorgen de complete verzending van A tot Z. Met enkel een adressenbestand regelen wij de rest. 

Golden Christmas Bars

Specificaties

Afmetingen 160 x 105 x 16 mm
Gewicht 125 gram
Inhoud 8 chocolade goudstaafjes (14 gr. per stuk)

Downloads

Golden Christmas Bars

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering:

Voor de bedrukking van de kaart wordt eenmalig instelkosten van €37,50 in rekening gebracht.

Wij sturen altijd eerst een proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

Golden Christmas Bars

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
250 € 4,99
500 € 4,75
1000 € 4,45
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!