Kauwgom en pepermunt met bedrukking, kom fris voor de dag

Kauwgom en pepermunt met bedrukking, kom fris voor de dag

Een verfrissende give-away, kauwgom en pepermunt met een eigen bedrukking. Geef eens echt iets origineels weg. Kauwgom en pepermunt kunnen namelijk altijd en zijn niet gebonden aan een bepaalde tijd van het jaar zoals bijvoorbeeld paaseitjes dat zijn. Verder zijn oneindig veel mogelijkheden met pepermunt en kauwgom. Hier willen we je graag meer over vertellen!

Veel mogelijkheden

De kauwgom en pepermunt kan op veel verschillende manieren verpakt worden. Bij elke optie is de verpakking of het snoepjes zelf te personaliseren. Er is dus heel veel keuze om origineel uit de hoek te komen. De kauwgom en pepermunt kunnen verpakt worden in:

  • Blikjes
  • Doosjes
  • Rolletjes
  • Zakjes
  • Potjes
  • Spiegelhangers
  • Tennisballen

Een memorabele verpakking van kauwgom en pepermunt

Kies ervoor je kauwgom en/of pepermunt te personaliseren. Hierdoor zullen je collega’s of zakenrelaties het mooi ontworpen geschenk niet snel vergeten. Voorzie daarom de verpakking van je geschenk met eigen bedrukking, sticker of topkaartje met eigen logo en tekst. Of kies ervoor om het ontwerp helemaal zelf aan te leveren of te laten ontwerpen. Zelfs de pepermunt zelf kan bedrukt worden! Op deze manier heb je echt iets origineels om weg te geven. Een mooi ontworpen verpakking trekt namelijk de aandacht en wordt langer bewaard.

Versterking van je merk met een sprekende verpakking

Maar de kauwgom en pepermunt zijn ook perfect voor promotioneel gebruik. Gebruik deze snoepjes bijvoorbeeld in je kantoorpand als versterking van jouw merk ten opzichte van de gasten. Een schaal met bedrukte snoepjes in de koffie- en/of bespreekruimte is in de eerste plaats niet alleen heel gastvrij uit. Ook zal niemand ze over hoofd zien. Het is dus enorm geschikt als give-away. Gepersonaliseerde kauwgom- en pepermuntverpakkingen zien we vaak terug in marketingcampagnes, op een beurs, open dag of als bezoekers je pand verlaten.  Het zijn kleine verpakkingen die mensen graag meenemen. Hierdoor ontstaat een groot bereik. Zo hebben de gepersonaliseerde kauwgom en pepermunt enorm veel gebruiksmogelijkheden!