De 5 leukste paasgeschenken tijdens Pasen

De 5 leukste paasgeschenken tijdens Pasen

Zondag 17 april is het weer Pasen. Dit is voor vele organisaties het moment om werknemers en/of klanten even in het zonnetje te zetten met een paasgeschenk. Geschenken geven en krijgen is altijd leuk, dus ook tijdens Pasen. Maar hoe leuk is het om je klanten of personeel thuis te verrassen met een paasgeschenk per post? In deze blog hebben we de 5 leukste paasgeschenken per post voor je uitgelicht. Wie verras jij deze Pasen met een leuk paasgeschenk op de deurmat?

Mini europallet Pasen

Dit is het ideale paasgeschenk voor jouw relatie; de mini europallet Pasen. Het is een zakelijk cadeau met een professionele uitstraling. Dit cadeau bevat alle lekkernijen die je verwacht met Pasen, van paaseitjes tot aan heerlijke paaskoeken. Naast dat het erg lekker is, is het ook nog eens verpakt in een leuke mini pallet, wat extra beleving brengt aan dit cadeau. Het is een cadeau waar een ander erg blij van wordt. Deze mini pallet is te personaliseren met een sticker op de doos.


Paassecco 0.0 in houten kistje

Vier Pasen in stijl met deze Paassecco 0.0 in houten kistje, het alcoholvrije alternatief, wat bij iedereen in de smaak valt. Toast samen op de lente met deze feestelijke fles, gevuld met bruisende bubbels die elke paasbrunch of -diner verrijken. Dat maakt dit het ideale geschenk om weg te geven aan je relaties en collega's. Dit geschenk is te personaliseren door een eigen dekselbedrukking toe te voegen. Proost op een prettige en heerlijke Pasen!


Paaschocolade in geschenkblik

Paaschocolade in blik

Trakteer je relaties op een klassiekertje. Deze heerlijke Belgische paaschocolade zit in een mooi matzwart geschenkblik. Dit elegante blik, gevuld met heerlijke chocolade, is een lust voor het oog en voor de smaakpapillen. Dit geschenk zorgt ervoor dat je nog lang herinnerd wordt aan deze Pasen. Je kunt dit geschenk nog specialer maken door een eigen dekselbedrukking toe te voegen. Kies voor een leuk ontwerp of een speciale boodschap.


Voorjaarstaart in verzenddoos

De voorjaarstaart in verzenddoos is een verrassende smaaksensatie, waar je de lente in proeft. Deze heerlijke taart, zit verpakt in een bijpassend verzenddoosje naar keuze. Kies uit een van de 4 standaard ontwerpen met ieder een boodschap. Deze voorjaarstaart is perfect om een glimlach bij de ontvanger te toveren en om je waardering, die je voor ze hebt, te tonen. Ook dit voorjaarstaartje kun je personaliseren door een kaart toe te voegen. Maak je eigen ontwerp en voeg je eigen boodschap aan dit geschenk toe. Dat smaakt naar meer!


Huis vol bloemen

Breng de lente naar je relaties en collega's met dit huis vol bloemen. Dit groene geschenk is een symbool voor groei, past bij het paasseizoen en is dus een ideaal geschenk om te geven voor Pasen. Het biedt een unieke ervaring bij de ontvanger, die zelf de bloembollen kan planten en zien opbloeien. Dit paasgeschenk is ook nog eens duurzaam en heeft achterliggende betekenissen. Dat maakt dit het perfecte paasgeschenk voor elke zakenrelatie en collega's.


Met deze unieke paasgeschenken ben je verzekerd van een vrolijk Pasen. Elk product biedt een unieke ervaring en een mogelijkheid om er je eigen draai aan te geven door middel van personalisatie. Mede daardoor zullen je relaties en collega's dit paasgeschenk enorm waarderen!