Dag van de Verpleging 2017: Nieuwe cadeaus

Dag van de Verpleging 2017: Nieuwe cadeaus

12 mei 2017 is het de Dag van de Verpleging. Een dag waarop het personeel in de zorg een extra blijk van waardering verdient. Dat doen we natuurlijk niet met lege handen! Verras jij personeel en collega's met een persoonlijke attentie of een geschenk?

We hebben onze nieuwste cadeaus voor je op een rijtje gezet. Van groene giveaways en voorjaarsbloembollen, tot biologische energierepen en de lekkerste chocolade. Bekijk het hier: 

Jute zakje bloembollen - cadeau Dag van de Verpleging

Jij verdient een bloemetje

Verras personeel en collega's met een zakje van kwalitatieve stof, in jute look. Het zakje is gevuld met vrolijk gekleurde voorjaarsbloembollen. Zo kweken de ontvangers zelf een boeket van voorjaarsbloemen. Daar wordt toch iedereen vrolijk van! Je hebt de keuze uit 3 formaten zakjes en 4 soorten bloembollen.

Bekijk jute zak met bloembollen >>

chocolade like duim

I like it!

Een duim omhoog voor iedereen met een hart voor de zorg! Op de Dag van de Verpleging verdient al het personeel in de zorg een extra blijk van waardering. Verras het met dit heerlijke chocolade geschenk, dat je volledig naar wens kunt vormgeven. Zelfs de chocolade duim is te personaliseren. Laat hier bijvoorbeeld een persoonlijke tekst of bedrijfslogo op plaatsen. Dit wordt als een reliëf in de chocolade zichtbaar. Het doosje maak je zelf op! Maar daar kunnen wij je uiteraard ook bij helpen.

Bekijk de like-duim in eigen doosje >>

kweekreep zonnebloemen

Laat je personeel stralen

Verras het personeel met een van onze groene geschenken: een zonnebloem kweekreep. Schenk het zonnetje in huis! Deze kweekreep is een kant-en-klare kweekset voor het kweken van een mooie bos zonnebloemen. Bestaande uit een grondtablet, waterdicht kweekzakje en zaden voor zonnebloemen. Het enige wat je zelf nog moet toevoegen is water. De kweekreep is tevens verkrijgbaar met zaden voor eetbare bloemen, diverse kruiden en groenten.

Bekijk de zonnebloem kweekreep >>

Energiereep voor de zorg

Bedankt voor je inzet & energie

In de zorg staat gezondheid voorop. Niet alleen voor cliënten en patiënten, maar zeker ook voor het personeel! Laat weten dat jij hun inzet en energie waardeert. Verras hen met een gezonde giveaway: een biologische energiereep, gemaakt met o.a. muesli, fruit en noten.

Bekijk product hier >>

Naast bovenstaande cadeaus hebben we nog diverse andere producten voor de Dag van de Verpleging.
Bekijk ons volledige assortiment hier. Alle producten kunnen wij naar wens personaliseren.

We helpen je graag met het samenstellen van een uniek cadeau voor de Dag van de Verpleging.